Voleybol maçında dostluk kazandı

Voleybol maçında dostluk kazandı
ABONE OL
Aydın’da görev yapan bürokratlar ve kadın basın mensupları voleybol maçında rakip oldu. Birçok konuda farkındalık oluşturmak amacıyla oynanan maçta dostluk kazandı.

TÜRKER KOCAKAHYA- Aydın’da bürokratların oluşturduğu takım ile kadın basın takımı arasında voleybol maçı oynandı. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Spor Salonu’nda oynanan mücadele renkli görüntülere sahne olurken dostluk kazandı. Aydın protokolü ile basın mensuplarının maçında kadın erkek eşitliği ve lösemi hastalığı konusunda farkındalık oluşturulurken aynı zamanda sağlıklı yaşam ve sosyal bağları güçlendirmek ve spor bilincinin bütün yaş gruplarına aktarılması amaçlandı. İlk sette bürokratlar ile basın takımı karşılıklı mücadele ederken sonraki setlerde ise karma takımlar maça devam etti. Maç sonunda Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Cem Kaytan tarafından takımlara tatlı ikram edildi.

“KEYİFLİ BİR AKŞAM GEÇİRDİK”

Organizasyonu değerlendiren Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, “Buraya spor yapmaya geldik. Voleybol oynuyoruz. Yönetici, memur ve üniversiteden arkadaşlarımız var. Bayan basın mensupları bizimle spor yapmak istediler. Çok keyifli bir akşam geçirdik. Aydın’da bu etkinliğin yayılmasını istiyoruz. Bu etkinliğe katıldığı için her iki tarafa teşekkür ediyorum” dedi.

“AMAÇ SOSYAL FARKINDALIK OLUŞTURMAK”

Yakın zamanda kadın gazeteciler futbol takımının kurulduğunu belirten Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) Başkanı Cem Ulucan ise “Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını biliyoruz. O yüzden bunu yaygınlaştırmak için voleybolu dahil ettik. Kadın erkek eşitliği ve lösemiye dikkat çekmek için organizasyon yapıldı. Kadın gazeteciler takımı oynadı ama karma oldu ve erkek gazeteciler de organizasyonda yer aldı. 8 Mart’ta basın takımı futbolda final maçına çıkacak. Bunun yanında voleybol organizasyonu da yapmış olduk. En büyük amacımız sosyal bir farkındalık oluşturmak” dedi. Türkiye’de gazeteciliğin işsizlik sıralamasında ikinci olduğunu hatırlatan Ulucan, bu kadar ekonomik sıkıntının olduğu ortamda biz meslektaşlarımızın sosyal etkinliklerle rahatlaması gerektiğini düşünüyoruz. Bu etkinlikleri devam ettirmeye çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

bu-macta-dostluk-kazandi-149412-21a86feb0f9293efc022880fef2859f3.jpgbu-macta-dostluk-kazandi-149412-63d26e7c3449f5af66f57892395e6cbc.jpg

bu-macta-dostluk-kazandi-149412-bed8c0a3cec7472f3592fc5aadfa4364.jpg

FOTOĞRAFLARIN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.