Yaptıkları işe reklam filmi çektiler 

Yaptıkları işe reklam filmi çektiler 
ABONE OL
Aydın'ın Efeler ilçesinde beraber açtıkları tamir dükkanı işleten Emin - Buse Aydemir çifti oynadıkları yöresel reklam filmiyle ilginç bir anıya imza attı.

Aydın’da  5 yıl önce  araçların pompa - enjektör ve tamir servisinde çalışırken tanışan Buse Öztekin ile Emin Aydemir çifti tamir dükkanı açtı. İş yerlerini açtıktan sonra Aydemir çifti, pompa enjektör tamiriyle ilgili yöresel bir reklam filmi çekilmesini karar verdi. Eşiyle sanayide pompa - enjektör tamiri yetkili servisinde beraber çalışırken tanıştığını belirten Buse Aydemir; “Emin ile birbirimizi sevdik ve geleceğimizle ilgili hayaller kurup, sanayide birlikte servis açmayı planladık. Evlenme teklifi sonrası nişanlandık. Sonunda hayallerimizi gerçekleştirdik. Bir işe kadın eli değerse dünya bile değişir, çok mutluyuz” dedi
“HAYALİMİZİ SANAYİDE GERÇEKLEŞTİRDİK”
Eşinin kendisine yardım etme konusunda teklifte bulunduğunu ifade eden Emin Aydemir ise, “Eşim ile ilk tanışıp evlilik planları yaptığımız da, ben evde oturmak değil, sanayide seninle beraber çalışıp, yardım etmek ve bütçemize katkıda bulunmak istiyorum dedi. Kararlıydı ve nişanlılık döneminde beraber çalışmamızın daha verimli olduğunu gördüm. İşimizi seviyoruz, her geçen gün işlerimiz yoğunlaştıkça, mesleğimizin hakkını vererek çalıştığımıza inanıyorum. Bazen, gece gündüz çalışarak işi teslim ediyoruz, müşterimizin memnuniyetiyle biz daha da keyif alıyoruz. Yıllar önce hayalini kurduğumuz işimizi, sanayide gerçekleştirdik, çok mutluyuz” diye konuştu.

yaptiklari-ise-reklam-filmi-cektiler-237641-9978dd48af00cb188fd488473918fba0.jpg

yaptiklari-ise-reklam-filmi-cektiler-237641-d860bea090640f0cc91217f72aa45608.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.