Yarangünü adaylığını açıkladı

Yarangünü adaylığını açıkladı
ABONE OL
Nazilli’de yaklaşan esnaf odaları seçimleri için adaylar ortaya çıkmaya başladı. Nazilli Elektrik Elektronik Sıhhi Tesisat Saat Radyo Tamirciler Odası için Abdurrahman Yarangünü adaylığını açıkladı.

Hangar Kafe Restoran’da verdiği kahvaltıyla Abdurrahman Yarangünü, oda başkanlığına adaylığını açıkladı. 
Nazilli Elektrik Elektronik Sıhhi Tesisat Saat Radyo Tamircileri Odası Başkanlığı’na aday olduğunu duyururken, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Kahvaltının ardından basına konuşma yapan Yarangünü, “ Birlik ve beraberlik içinde kolkola yeni çalışmalara imza atmak, odamızı  daha güçlü hale getirmek, sorun değil çözüm odaklı  bir anlayışı yaşamak ve yaşatmak için aday oldum. 17’nci yılıma adım attığım sektörümüzdeki bilgi ve birikimlerimi tecrübeli büyüklerimizle paylaşarak daha güçlü daha verimli hale geleceğiz. Aktif bir oda olup herkesin fikirlerine değer vereceğiz. En ince ayrıntıyı bile gözden kaçırmayacağız çünkü beraber yükselip, beraber çare bulacağız, beraber çözüm bulacağız. ‘Yapacağız, Edeceğiz’ diyorum çünkü bu yola ben değil ‘BİZ’ anlayışıyla çıkıyorum çünkü odamızı birlikte yöneteceğiz. Odamıza bağlı meslek gruplarımızın ne tür sorunlar yaşadığını, ne tür problemlerle başbaşa kaldığını  biliyorum. Sorunlara takılı kalmadan ortak bir çözüm anlayışı ile tertemiz bir çalışma alanı oluşturacağız 

‘Birlikte yürüyeceğiz , birlikte yükseleceğiz’

Yaptığı konuşmasında pandeminin iş koşullarına olan zararlarından bahseden Yarangünü, “1,5 yılı aşkın süredir tüm esnaflarımızın, ve tüm dünyanın etkilendiği koronavirüs salgın hastalığı malesef işlerimizi olumsuz etkiledi. Sağlığımızın derdine düşmekten ziyade bunun yanında  ayrı bir geçim sıkıntısı yaşadık. Şükür ki yeni normalleşme süreci ile yepyeni bir döneme adım attık. En büyük duam “O derki rabbim bu gibi sorunları bizlere bir daha yaşatmasın”
Odamızın kuruluşundan bu vakte kadar hizmetinde bulunan  tüm başkanlarımızdan yönetimlerinden ve çalışanlarımızdan Allah razı olsun. Her dönemin kendine göre mutlaka zorlukları olmuştur ve bu günlere gelinmiştir.
Yola çıktığım bu hizmet yarışında ortak bir katılım, ortak bir yönetim anlayışı ve dayanışma ruhu ile hizmet bayrağını layık olduğu yere, zirveye taşıyacağız. Koltuğa değil, hizmete ve göreve talebim.
Dilerim ki bu güzel hizmet yarışının sonunda kazanan damız ve esnafımız olur.

5c24f75b-d9e7-498c-83b7-4025c9bb84ee.jpg120043ff-771f-42fb-85a9-34d7246cd260.jpg16a80a45-c482-48ca-b957-1de8832c2551.jpg7292361a-f16a-4df3-8600-3c0d3d34e9af.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.