Yarış için nefesler tutuldu 

Yarış için nefesler tutuldu 
ABONE OL
Farklı kurumların ortaklaşa düzenlediği ve Koçarlı Belediyesi’nin de destek verdiği 2019 Ege Kupası son ayağı olan Koçarlı Tırmanma Yarışı için sayılı günler kala ilçede heyecanlı bekleyiş sürüyor. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu 
(TOSFED) ve Aydın Otomobil Sporları Kulübü’nün (AYOSK) katkılarıyla düzenlenen ve Koçarlı Belediyesi’nin de destek verdiği 2019 Ege Kupası son ayağı olan Koçarlı Tırmanma yarışına sayılı günler kaldı. 9-10 Kasım tarihlerinde ilçede gerçekleştirilecek önemli organizasyon için nefesler tutulurken program da netleşti. Açıklanan programa göre Cumartesi günü 14:00’te açılışı yapılacak olan organizasyonda 14:30’da halk oyuncuları gösterisi, 15:00’te Yarış Şehir Korteji yapılacak ve 16:00’da ise Seramoni Startı gerçekleştirilecek. 

TÖREN PAZAR GÜNÜ 
Pazar günü ise 12:30’da hazırlık startlarının yapılacağı yarışlarda 1. Etap startı 13:00’te, 2. Etap startı ise 15:00’te verilecek. Yarışların sonunda ise başarılı sporculara ödüllerinin verileceği tören 17:00’de gerçekleştirilecek.  

ERİM DE YARIŞLARA KATILACAK
Motor sporlarıyla yıllardır uğraşan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim de kurucu başkanı olduğu AYOSK’un katkı vereceği yarışlarda direksiyon başına geçecek. 5 kilometreye yakın bir parkurda yarışlara katılacağını dile getiren Erim, “Daha önce Aydın’ın farklı yerlerinde bu tarz organizasyonlar gerçekleştirdik. Motor sporlarının yaygınlaşması, trafik kazalarına karşı bilinci arttırıyor. Bu açıdan büyük öneme sahip. Organizasyonların devamı da ilimizde gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.