Yasal yollara başvurduk

Yasal yollara başvurduk
ABONE OL
CHP’li belediye başkanları ortak deklarasyona imza atarak koronavirüs salgını sürecinden bloke konulan yardım hesaplarıyla ilgili yasal yollara başvurduklarını açıkladı.

KIYMET SARIYILDIZ- Aralarında Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’ın da bulunduğu CHP’li belediye başkanları ortak deklarasyona imza attı. CHP’li belediye başkanları ortak deklarasyon yayınlayarak, koronavirüs salgını sürecinden engellenmelerine rağmen halkın ihtiyaçlarını karşılamak için ellerindeki bütün imkanları kullandıklarını ifade ettiler. 

Ortak yayınlanan deklarasyonda, "Kovit 19 salgını sonrasında, yasaların bize yüklediği sorumluluklar çerçevesinde belde halkının salgından korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösterdik ve göstermeye de devam ediyoruz. Örneğin, huzurevlerinin, ibadet yerlerinin, kadın sığınma evlerinin, vb. dezenfeksiyonunu ivedilikle yaptık. Bu bağlamda kamu kurum ve kuruluşlarının talepleri doğrultusunda yapmamızı istedikleri çalışmaları da ivedilikle yerine getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. Kovit 19 salgını ile mücadeleyi bir toplumsal mücadele olarak gördük. Dolayısıyla merkezi yönetimle yerel yönetimlerin uyum içinde çalışmalarının ne kadar hayati olduğunu biliyoruz. Uyum içinde bir çalışmanın hem Türkiye’ye hem de görev yaptığımız beldeye artıları olacağının da bilincindeyiz. Bizim halkımıza tarafsız hizmet etme sözümüz Öte yandan, vatandaşlarımızın ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapmak için belediyelerimizin banka hesaplarına yatırdıkları bağışların bloke edilmesiyle ilgili yasal yollara başvurduğumuzu da kamuoyunun bilgisine sunmak isteriz” ifadelerine yer verildi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.