Yasan güven tazeledi

Yasan güven tazeledi
ABONE OL
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Aydın İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan  Selçuk Yasan güven tazeledi.

Türkiye Değişim Partisi, Mustafa Sarıgül genel başkanlığında illerdeki teşkilatlanmalarına devam ediyor. Türkiye Değişim Partisi Aydın İl Başkanlığı da 6 ilçede yapılan kongrenin ardından 1. Olağan il kongresini gerçekleştirdi. Daha önce Nisan ayında atanarak başkan olan Selçuk Yasan bu defa seçilerek güven tazeledi. Tek liste ile gidilen kongrede konuşan Yasan, hedeflerinden söz etti.

 

Yıl sonuna kadar kalan 11 ilçedeki teşkilatlanmalarını tamamlamak için çalışmalar yapacaklarını bildiren Yasan, “Zor bir süreçten geçtik. Pandemi süreci olmasına rağmen Nisan ayında atandık. 3 ay içinde 6 ilçemizi teşkilatlandırdık. İl kongre hakkımızı kazandırdık.  Hak kazanınca il kongremizi tamamladık. Şimdi hedefimiz diğer 11 ilçemizdeki atamalarımızı yapıp yıl sonuna kadar bitirmek. Aydın'daki hedefimiz 100 bin üye.  Hedeflerimiz yolunda ben ve ekibim canla başla çalışacağız. İlçe ilçe dolaşıp partimizi Aydın’da daha etkin hale getireceğiz” ifadelerini kullandı. 


112d0e7b-1e36-4d25-90ef-c4d2661f71eb.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.