Yasan’dan Milletvekili Savaş’a teşekkür

Yasan’dan Milletvekili Savaş’a teşekkür
ABONE OL
Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan, AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş’a Aydın’da havaalanı açılması için yaptığı girişimden dolayı teşekkür etti.

Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Yasan, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a kente havaalanı açılması konusunda yaptığı girişimlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Aydın’a bir havalimanın yapılması gerektiğini aktaran Yasan, Kuşadası ve Didim gibi turizm merkezlerine sahip kentte havalimanın faaliyete geçmesi ekonomiye olumlu katkı sunacağını söyledi. Aynı zamanda işsizliğin önüne de geçilebileceği ve yeni açılan havaalanında istihdam alanlarının oluşacağını vurgulayan Yasan, Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin’i ziyaret etmesinin kendileri tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade etti. 

“AYDIN İÇİN BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ”

Başkan Yasan; “Bugün öğrendim ki AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin’i ziyaret etmiş ve Genel Müdürü, Aydın Çıldır Havaalanı’na inceleme yapmak üzere davet etmiş. Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı olarak AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a bu girişimi için teşekkür ediyorum. Biz her ne kadar ayrı partilerde olsak da Aydın konusunda birlikte hareket etmemiz gerekiyor” dedi. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.