Yavuz ile Alıcık’tan TAHAP’a ziyaret; "Hedef Tarımda Kızıl Elma"

Yavuz ile Alıcık’tan TAHAP’a ziyaret; "Hedef Tarımda Kızıl Elma"
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ile MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Türkiye Tarım, Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Federasyonu (TAHAP) Genel Başkanı Mustafa Sarıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette federasyon çalışmaları hakkında Yavuz ile Alıcık’a bilgilendirmede bulunan Başkan Sarıoğlu, Aydın’da da TAHAP bünyesinde kurulacak olan ‘Memleket Bakkalları’nı en kısa zamanda hizmete açacaklarını söyledi.  

AK Parti Aydın Milletvekili Yavuz ile MHP Aydın İl Başkanı Alıcık, kuruculuğunu Türkiye Arıcılar Birliği (TAB) önceki dönem Genel Başkanı ve Aydınlı İş İnsanı Mustafa Sarıoğlu’nun üstlendiği TAHAP’ın çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Ankara’da Sarıoğlu’nu makamında ziyaret eden Yavuz ile Alıcık, federasyonun Türkiye ve Aydın ölçeğindeki uygulamaları, projeleri ve bazı taleplere ilişkin de değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

“ÜRETİCİ ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZ DAHA DA ARTACAK”

Ziyarette en kısa zamanda Aydın’ın 17 ilçesinde temsilcilik noktasında yapılanmalarını tamamladıklarını ve TAHAP Memleket Bakkallarını da hizmete açmaya hazırlandıklarını belirten Sarıoğlu, ziyaretten dolayı aynı zamanda federasyonun ‘Onursal Başkanı’ olan Yavuz ile Alıcık’a teşekkür etti. Ziyarette, bazı istişarelerde bulunulmasının ardından konuşan Sarıoğlu, “Gerek Türkiye ve gerekse de Aydın özelinde federasyon olarak üretici odaklı çalışmalarımız önümüzdeki süreçte daha da artarak devam edecek. Hedefimiz 'Tarımda Kızıl Elma' yaklaşımıyla üretici odaklı Milli Tarım uygulamalarının hayata geçirilmesine katkı sunmaktır” dedi. Sarıoğlu'na çalışmalarında başarılar dileyen Yavuz ile Alıcık, üretici odaklı projelerinin hayata geçirilmesinde sonuna kadar federasyonun yanında olduklarını kaydettiler. 

İLGİLİ HABERLER

yavuz-ile-aliciktan-tahapa-ziyaret-hedef-tarimda-kizil-elma-258024-3736fdebdc0b035749be62486544c58e.jpgyavuz-ile-aliciktan-tahapa-ziyaret-hedef-tarimda-kizil-elma-258024-eaa8fa282f8e4140717a574b9e91b737.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.