Yavuz’dan Didim’e müjde 

Yavuz’dan Didim’e müjde 
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Didim Devlet Hastanesi’nin yanında hayata geçirilecek ek hizmet binasının yer tesliminin yapıldığını duyurdu. 

KIYMET SARIYILDIZ-Didim Devlet Hastanesi’nin bina yapımına 1989 yılında başlanıp 2002 yılında bitirilerek hizmete açılmıştı. Yaklaşık 13 yıl süren yapım aşamasının ardından ihtiyaçlar nedeni ile yetersiz kalan hastaneye ek olarak 8 ünitelik prefabrik diş polikliniği, 12 cihazlık hemodiyaliz merkezi ve acil servis binaları yapılmıştı. 

“ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN”
İhtiyaca cevap veremeyen hastane için yeniden ihale yapılmıştı. İhalenin ardından yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını söyleyen AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, emeği geçen herkese teşekkür etti. Yavuz,  “İhtiyaca cevap veremeyen hastane ihalesi 29.04.2020 tarihinde Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğümüzce yapılmış olup teklif değerlendirme çalışmalarından sonra yüklenici firma ile sözleşme imzalanmıştır. İmza edilen sözleşme hükümlerine göre proje uygulama yerimizin 06.05.2021 tarihi itibari ile yer teslimi yapılarak, bodrum, alt zemin, zemin , 4 kat olarak hastanemizin yapımı, harita ve kadastro tespiti aşamasından sonra başlayacaktır. Şehrimize hayırlı olsun inşallah. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın şiarıyla tüm yurdumuzda olduğu gibi şehrimize de kazandırılmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyor, desteklerinden dolayı Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyorum” ifadelerini kulandı. 

 

yavuzdan-didime-mujde-216036-19398b607e56b78ca8af14ff8b2ee789.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.