Yavuz’dan Erdem’e ‘Yimpaş’ teşekkürü

Yavuz’dan Erdem’e ‘Yimpaş’ teşekkürü
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, eski Yimpaş binasının sağlık kompleksi olarak halka hizmete dönüşümüyle ilgili verdiği emek ve girişimler nedeniyle AK Parti 23-24-26. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’e teşekkür etti. 

MURAT TAN- AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin eski Yimpaş binasına taşınması süreciyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti 23-24-26. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’e teşekkür etti. Sosyal medya hesabından Erdem’in süreçle ilgili girişimlerine dönük yazısını paylaşan Yavuz, “Başta Sayın Vekilimiz Mehmet Erdem olmak üzere bütün emeği geçenlere, Sağlık İl müdürlerimize ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi. 

“BİN 500 HASTAYA HİZMET VERECEK”

Yimpaş binasının sağlık kompleksi olarak hizmet vermeye başlamasının 2012 yılından bu yana kadar gelen bir süreç olduğunu belirten Yavuz, AK Parti Aydın eski Milletvekili Mehmet Erdem’in Maliye eski Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşmesinin ardından Sağlık Bakanlığına devri sağlanan yerle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdem’in sürece dönük paylaşımını aktararak teşekkür eden Yavuz, “Başta Sayın vekilimiz Mehmet Erdem olmak üzere bütün emeği geçenlere, Sağlık İl müdürlerimize ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim. Aydın Sağlık İl Müdürlüğümüz ve Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni hizmet binası dün itibariyle hemşerilerimizin hizmetine açıldı. İlave 13 üniteyle birlikte toplamda 57 diş tedavi ünitesi ve 43 diş hekimiyle hizmet veren hastanemizde, yenilenen tıbbi araç ve ekipmanlarla günde ortalama bin 200 hasta, daha konforlu tedavi hizmeti alacak. Ocak ayı itibariyle de bin 500 hastamıza hizmet vermesi öngörülmekte” dedi. 

“500 ÇALIŞAN HİZMET VERECEK”

Aydın-İzmir Karayolu üzerinde bulunan sağlık kompleksinde 500 çalışanın hizmet vereceğini belirten Yavuz, “Daha ulaşılabilir merkezi bir konumda olan, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de içinde bulunduğu Sağlık Kompleksi’nde; İl Sağlık Müdürlüğümüz ve müdürlüğümüze bağlı hizmet birimlerinde toplam 32 bin metrekarelik alanda 500 çalışan hizmet verecek. Aydınımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 
 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.