Yayaya çarpmamak için kendi canını tehlikeye attı

Yayaya çarpmamak için kendi canını tehlikeye attı
ABONE OL
Aydın’ın Efeler ilçesinde karşısına çıkan yayaya çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırdığı otomobil kontrolden çıkarak önce orta refüje çarptı, ardından sürüklenerek yolcu minibüslerine çarparak durabildi.

ABDURRAHMAN FIRAT- Olay, Efeler ilçesi İzmir Bulvarı Eski Dörtyol Kavşağı’nda saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Efeler’den İncirliova yönüne gitmekte olan İbrahim Uğur idaresindeki 20 BJS 43 plakalı otomobilin karşısına birden yaya çıktı. Otomobil sürücüsü, yayaya çarpmamak için direksiyonu kırdı. Bu sırada kontrolden çıkan otomobil önce orta refüje çarptı, ardından yaklaşık 20 metre sürüklendi. Daha sonra durağa yolcu almak için yanaşan iki yolcu minibüsüne çarpan otomobil kaldırıma çıkarak durabildi. 
Kazada otomobil ve 2 yolcu minibüsünde maddi hasar meydana gelirken kimsenin yaralanmaması sevindirdi. Kazanın ardından İzmir Bulvarında olası kaza ihtimaline karşı polis işaretlemelerde bulundu. Araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yol tamamen trafiğe açıldı.

whatsapp-image-2019-10-23-at-12-07-35.jpegwhatsapp-image-2019-10-23-at-12-07-59.jpegwhatsapp-image-2019-10-23-at-12-09-49.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.