Yaylapınar Mahallesi çözüm bekliyor

Yaylapınar Mahallesi çözüm bekliyor
ABONE OL
Nazilli’ye bağlı Yaylapınar Mahallesi’nde, telefonları çekmediği için iletişim kurmakta vatandaşlar sıkıntı yaşarken internet olmadığı için uzaktan eğitim gören öğrenciler mağdur olmaya devam ediyor.

AYŞE AKTAŞ- Yaylapınar Mahalle Muhtarı Hakan Yıldırım, uzun zamandır gerek kendisinin gerekse mahalle sakinlerinin cep telefonu operatörlerinin çekmemesinden kaynaklı iletişim sorununu mahallelerinde sağlayamıyor. Acil durumlarda telefonlarının çekmediğini ve yetkili kurumlara sorunlarını aktarmalarına rağmen kimsenin ilgilenmediğini söyleyen mahalle muhtarı Yıldırım, uzaktan eğitim gören çocukların ise mağdur olduğunu vurguladı.


‘YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM BEKLİYORUZ’
Köy muhtarı olarak resmi yerlerden arandığında kendisine ulaşılmadığını ve bunun mahcubiyetini yaşadığını söyleyen Yıldırım, "Yaklaşık bin vatandaşın yaşadığı Yaylapınar mahallemizde başta kendim olmak üzere tüm vatandaşlar cep telefonu operatörleri çekmediği için zor durumdayız. Acil durum olduğunda Kaymakama, jandarmaya, itfaiyeye ulaşamıyoruz. Köydeki yaklaşık 100 çocuğumuz uzaktan eğitim kısmında da zorlandı. Hatta derslere katılamadılar. Yaylapınar muhtarı olarak bu sorunu giderilmesini istiyorum. Bundan önce yine aynı sorunumuzdan dolayı yetkililere ulaştık, anlattık ancak hiç kimse sorunumuzu çözmek için bir girişimde bulunmadı. Mağdurluğumuz devam ediyor. En kısa sürede çare bulunmasını istiyorum” dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.