Yaz akşamlarını AK Partililer renkledirecek

Yaz akşamlarını AK Partililer renkledirecek
ABONE OL
AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanlığı, Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda yaptığı  ‘Gönül Seferberliği’ adını verdikleri etkinlikle hem üye kaydı yapıyor hem de vatandaşların yazları daha güzel geçirmesini sağlıyor. 

KIYMET SARIYILDIZ - AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanlığı, yaz aylarında ‘Gönül Seferberliği’ adını verdikleri etkinlik düzenliyor. Gece partili gençler zeybek gösterisi yaparak vatandaşın yaz gecelerini renklendiriyor. Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte partililer ayrıca üye çalışması yapıyor. Etkinliklerini yaz akşamlarında devamlı hale getirmeyi planladıklarını söyleyen AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, vatandaşların düzenledikleri programdan olumlu dönüşler aldıklarını bildirdi.

“OLUMLU TEPKİLER ALIYORUZ”
Amaçlarından bir tanesinin de vatandaşların yüzünü güldürebilmek olduğunu söyleyen Ali Demir, 17 ilçede çalışmalarına devam ettiklerini  ifade etti. Yapılan çalışmanın teşkilatın da modunu yükselttiğini belirten Demir, “Gönül Seferberliği etkinliğinde aynı zamanda üye çalışmalarımızı da  yapıyoruz. Genel merkezimiz tarafından başlatılan bir üye çalışmamız var. Biz aslında bu üye çalışmasını renklendiriyoruz. Kovid günlerinde vatandaşın bir nebze de olsun yüzünde tebessüm oluşturmak amaçlarımızdan bir tanesi bu. Güzel tepkiler alıyoruz. Üye çalışmalarımızı yaparken hükümetimizin pandemi sürecindeki politikalarını anlatıyoruz. Ve olumlu tepkiler alıyoruz. Bu olumlu tepkiler aslında teşkilatımızın modunu çok yükseltiyor. Biz yaptıklarımızı biliyoruz ama karşı tarafından bize anlatılanlar bize gururu veriyor. Önümüzdeki günlerde etkinliklerimiz devam ediyor. Pandemi sürecinde yaz akşamlarında sürekli hale gelmesini planlıyoruz. 17 ilçede çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı. 

yaz-aksamlarini-ak-partililer-renkledirecek-172731-a0f9406f237948e441e533ae0d75a251.jpegyaz-aksamlarini-ak-partililer-renkledirecek-172731-c70fb1212097fe540ff7f043d9240775.jpegyaz-aksamlarini-ak-partililer-renkledirecek-172731-fa9352c25509106666c670ecf50c1109.jpeg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.