Yaz geldi, şapkaya talep arttı 

Yaz geldi, şapkaya talep arttı 
ABONE OL
Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte şapkaya talep arttı. Güneşin zararlı ışınlarından korunmak isteyenler, rengarenk şapka satışı yapan dükkanların yolunu tuttuğunu ifade eden Mustafa Perçin, şapka satışlarının arttığını söyledi. 

KIYMET SARIYILDIZ - Efeler ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde 6 senedir bijuteri dükkanı işleten 42 yaşındaki Mustafa Perçin yazlık ürünlerin satışında bir artış yaşandığını kaydetti. Perçin, koronavirüs nedeni ile 17 gün uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşların ihtiyaçlarının arttığını söyledi.  Şapka fiyatlarının gruba göre değiştiğini kaydeden Perçin, en çok talebin şapkalara olduğunu belirtti. 

Şu anda alışverişlerde bir hareketlilik yaşandığını kaydeden Perçin, “17 gün uygulanan sokağa çıkma yasağından sonra yazlık ürünlerinin yanında tüm ürünlere talep var.   Uzun süre vatandaşlar evde durunca ihtiyaçları artı. Şu anda alışverişlerde bir hareketlilik var. Tabi eskiye göre kıyaslanırsa satışlar düşük. Havalar ısındı, yaz geldi. Vatandaşların da talebi şapka, gözlük, halhal gibi ürünler oldu. Daha çok güneşten korunmak için şapkalara talep var. Şapkalarda çocuk ve yetişkin grubu var. Ortalama fiyatlar 25 Türk Lirasından başlayıp 100 liraya kadar çıkan ürünler var” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.