Yeni idari binalarına kavuşuyor

Yeni idari binalarına kavuşuyor
ABONE OL
Aydın Sanayi Odası (AYSO) Meclis Başkanı ve ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, OSB alanı içerisindeki 20 dönümlük idari bina parselinin kamulaştırma çalışmalarını tamamladıklarını açıkladı. 

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan AYSO Meclis Başkanı ve ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, ziyaretlerinin verimli geçtiğini belirtti. ASTİM OSB alanı içerisindeki  Çıldır Havalimanı ve Çevre Yolu kavşağının köşesindeki 20 dönümlük arazinin kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Başkan Maraş, en kısa zamanda sanayicilerin hizmetine sunacakları çok amaçlı bir binayı da aynı parselde hayata geçireceklerini belirtti. 
 

“İDARİ BİNALAR TEK NOKTADA YER ALACAK”
ASTİM OSB’de tam anlamıyla sanayicilerin konferans salonundan çalışanlarına yönelik sosyal alan ihtiyacına kadar beklentilerine cevap verecek çok amaçlı bir idari hizmet binası yapacaklarını belirten Başkan Maraş, “Bizim her yaptığımız sanayiciye yönelik olmak zorunda. Bunla ilgili gerekli izinleri aldık. ASTİM OSB ile Aydın Sanayi Odası’nın hizmet binasını da oradaki idari bina için ayrılmış parselde yapmayı planlıyoruz. Bu sayede her iki idari bina da artık tek noktada yer alacak. Yine burada hayata geçireceğimiz binada sanayicilerimize hizmet verecek olan büyük konferans salonları da düşünüyoruz. Sanayi işletmeleri kendi içlerinde toplantı için büyük alanlar bırakmasınlar, çalışanlarına ne eğitim vereceklerse gelsinler orada versinler. Bizim için OSB’nin kendini daha ileriye sıçratabilmesi için en önemli olan kamulaştırmaların tamamlanmasıdır. Bu noktadaki çalışmalarımıza da ivme kazandırarak yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

İLGİLİ HABERLER

 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.