Yeni kadrolar açılıyor

Yeni kadrolar açılıyor
ABONE OL
Nazilli Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısının 1. birleşiminde yeni kadrolar oluşturuldu.

(SİMGE ATA) Nazilli Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısının 1. birleşiminde yeni kadrolar oluşturuldu. Bu kapsamda belediye bünyesinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü, Bilgi İşlem Müdürü, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü kadroları açıldı.
Nazilli Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısının 1'inci oturumu tam katılımla yapıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Şırnak’ta şehit düşen Sözleşmeli Piyade Er Görkem Akkuş’un Ortaklar’daki cenazesine katılırken toplantıya meclis başkan vekili Soner Yelkovan başkanlık yaptı. Biri ek madde olmak üzere 6 maddenin görüşüldüğü toplantıda 3 yeni kadro oluşturuldu.

3 YENİ MÜDÜRLÜK
İlk maddede yer alan 'kadro ihdasının görüşülmesi maddesi' uyarınca, Kültür ve Sosyal İşlere bağlı olan Basın birimi bu müdürlükten ayrılarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü oluşturulmasına karar verildi. Müdürlüğün yetkileri kamuoyunun istek ve önerilerini iyi analiz etmek ve belediyenin çalışmalarını kusursuz bir şekilde aktarmak faaliyetleri etrafında çizildi. Oluşturulmasına karar verilen diğer iki müdürlük ise; günün koşullarına uygun iş ve işlemlerin hızlanması için Bilgi İşlem Müdürlüğü ile gençlerin sportif faaliyetlerini karşılamak adına Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü oldu. 1'inci maddede yer alan değişiklik oy birliği ile kabul edildi.
Oy birliğiyle kabul edilen diğer kararlar arasında;Kamu görevlileri sendikaları ile sözleşme ve protokol yapmak üzere Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yetki verilmesi, Dallıca Mahallesi 785 nolu parseldeki uygulama imar plan değiştirilmesinin imar komisyonuna sevki sağlanması, Belediye İş Sendikası’nın sendikaya üye işçilerden kesilen aidatların tahsili için Nazilli Belediye Başkanlığı'na açtığı ve Nazilli 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen 500 bin TL tutarındaki davada davacıya borcun 30 ay eşit taksitlerle ödenerek uzlaşma yoluna gidilmesinin kararlaştırılması yer aldı.
Ek gündem maddesinde yer alan Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ Genel Müdürlüğü’nün Nazilli Belediyesi'ne sunduğu Pirlibey Mahallesi Bayram Camii mevkiinde bulunan 11 bin 631 metrekarelik alan üzerinde atık su arıtma tesisi yapma talebi üzerine arazinin 19 yıllığına bedelsiz olarak tapu tahsisi yapılması maddesi de oy birliği ile kabul edildi.
MİLLET İTTİFAKI ÇEKİMSER KALDI
2018 yılı kesin hesabının görüşülmesi maddesinde millet ittifakı üyelerinin çekimser oy kullandığı görüldü. MHP ve AK Parti sıraları maddeyi kabul ederken 2018 yılı kesin hesabı, CHP ve İYİ Partili üyelerin çekimser oylarıyla meclisten geçti.

whatsapp-image-2019-05-07-at-18-23-33-1.jpegwhatsapp-image-2019-05-07-at-18-23-33.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.