Yeniden tezgah açtılar 

Yeniden tezgah açtılar 
ABONE OL
İçişleri Bakanlığı’nın semt pazarlarında giyim, oyuncak, fide ve züccaciye gibi ürünlerin satışına yeniden izin vermesi sonrasında esnaflar Koçarlı Pazarı’nda tezgahları yeniden açtı. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Türkiye’de koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı, pazaryerlerinde giyim, oyuncak, nalburiye, çiçek, fide ve züccaciye gibi ürünlerin satışını yasaklamıştı. Ancak Bakanlıktan gelen son genelgeyle 11 Mayıs itibariyle bu yasağın kaldırıldığı açıklandı. Bu genelge sonrasında esnaflar da hazırlıklarını yaparak 11 Mayıs itibariyle pazarlarda yerini almaya başladı. Koçarlı’da da Pazartesi günü ilçe merkezinde kurulan pazarlarda bu ürünleri satan esnaf tezgahını açarak müşterilere hizmet verdi. 

KAPLAN’DAN PAZARDA DENETİM
Koçarlı Pazarı’nda her hafta denetimlerini sürdüren Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, açıklanan karar sonrası pazarda yine denetim gerçekleştirdi. Eski düzeninde kurulan pazaryerinde alınan tedbirleri inceleyen Kaplan, esnafla da sohbet etti. Kaplan, esnafın ve vatandaşların rehavete kapılmamaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. 

yeniden-tezgah-actilar-160988-66c2ef2fd9b17ac0cc047ce1bf5bcbaa.jpgyeniden-tezgah-actilar-160988-c315193f0d455ca75a07775326d15354.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.