Yenipazar'da da birlikten kuvvet doğuyor

Yenipazar'da da birlikten kuvvet doğuyor
ABONE OL
Parke taşlarını Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği, parke taşı döşeme işinin Yenipazar Belediyesi tarafından yapıldığı Donduran Mahallesi'nde vatandaşlar da memnuniyetlerini çalışanlara her gün dönüşümlü olarak yemek yaparak gösteriyor. 

"Birlikten kuvvet doğar" düşüncesiyle hareket eden Büyükşehir Belediyesi'yle Yenipazar Belediyesi, ortak çalışmayla Yenipazar'daki bütün mahalleleri hizmetle buluşturuyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Yenipazar Belediyesi ile ortak çalışması bir mahalleyi daha mutlu ediyor. Yenipazar Belediye Başkan Yardımcısı Malik Ercan verdiği destekler için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederken, "İyi ki Büyükşehir Belediyesi var, bize her türlü desteği sağlıyor" ifadelerini kullandı. Donduran halkı ise memnuniyetlerini çalışan işçilere her gün yemek yaparak gösteriyor.

“GELEN MİSAFİRİMİZİ YEMEKSİZ KALDIRMAYIZ”
Yaklaşık 4 bin metrekare parke çalışması yapılan mahallede parke taşı döşenmemiş neredeyse hiçbir yer kalmazken, çalışanlara yemek pişiren 81 yaşındaki Hafize Madran "Büyükşehir Belediyesi'ne ve Yenipazar Belediyesi'ne verdiği hizmetler için teşekkür ederiz. Yapılan işlerden çok memnun olduğumuz için işçilerimize yemek veriyoruz. Gelen misafirimizi yemeksiz kaldırmayız. Onlar bizim misafirimiz sayılır" ifadelerini kullandı. Madran, Başkan Çerçioğlu'nu da mahallelerine davet ederek onu da ağırlamak istediklerini söyledi. 

“ARA SOKAKLARI DA BİTİRİYORUZ”
Donduran Mahallesi Muhtarı Olgun Fidan ise "Mahallemizde ana caddelerden sonra ara sokakları da bitiriyoruz. Yapılan çalışmalarda taşları Büyükşehir Belediyesi'nden temin ediyoruz. Yenipazar Belediye Başkan Yardımcısı Malik Ercan aracılığıyla da işçiliği Yenipazar Belediyesi yapıyor. Başta Başkan Çerçioğlu olmak üzere Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden'e ve Yenipazar Belediye Başkan Yardımcısı Malik Ercan'a çok teşekkür ederiz" dedi. 

Çalışmaları yakından takip eden Başkan Yardımcısı Malik Ercan ise "Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte Yenipazar'ın birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sayesinde taşlarımızı aldık, döşeme işlemlerini bitireceğiz. Burada bize katkılarını sunan Özlem Başkan'a çok teşekkür etmek isterim" ifadelerini kullandı. 
Mahallede yine Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte bir park düzenlemesi daha yapıldığını hatırlatan Ercan, "İyi ki Büyükşehir Belediyesi var, bize her türlü desteği sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla bir yıl gibi bir zaman zarfında 60 bin metrekarelik taş döşemesi yaptık. Birçok park ve bahçe yaptık. Bunların yanında Yenipazar genelinde dezenfeksiyon işlemleri düzenli olarak yapılıyor. Yenipazar'da da birlikten kuvvet doğuyor" şeklinde konuştu.

yenipazarda-da-birlikten-kuvvet-doguyor-176696-9741b226cc665fcacbfd9c31f8bf39e2.jpgyenipazarda-da-birlikten-kuvvet-doguyor-176696-dae2875bc75cccae1468b77eb59c5bda.jpgyenipazarda-da-birlikten-kuvvet-doguyor-176696-f6178e2527b75188229c6fcfa6e2c947.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.