Yenipazar'ın yeni başkanı mazbatasını aldı

Yenipazar'ın yeni başkanı mazbatasını aldı
ABONE OL
Yenipazar'da 243 oy farkla ipi göğüsleyen Millet İttifakı adayı CHP'li Mehmet Yüsran Erden, AK Partililerin itirazının reddedilmesiyle mazbatasına kavuştu.

(SİMGE ATA) 2009-2014 yılları arasında Yenipazar'da bir dönem belediye başkanlığı yapan Erden, "Virgül koyduğum cümleye kaldığım yerden devam ediyorum" diyerek seçmenden sıra dışı bir istekte bulundu.
Yenipazar Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mehmet Yüsran Erden, Nazilli İlçe Seçim Kurulu'nda meclis üyeleriyle birlikte mazbatasını aldı. Mazbatasını Nazilli İlçe Seçim Kurulu Başkanı Selahattin Afşin'in elinden alan Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden, törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

İLK PROJESİ KENT KONSEYİ OLACAK
Güzel ve zenginleşmiş bir Yenipazar için halkla birlikte güç birliği yapacaklarını belirten Erden, "Herkesin fikrinden istifade eden, katılımcı bir yönetim anlayışıyla ilçemizi yöneteceğiz. Bizler tarım, üretim ve insan merkezli bir programı Yenipazar'da uygulamaya koyacağız. İlk uygulamamız kent konseyi ve danışma meclisini oluşturmak olacak" diye konuştu.

"CÜMLEYE KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDİYORUM"
Önceki başkanların Yenipazar için harcadığı emeklerin yadsınamayacağını kaydeden Erden, "Bizden önceki kahramanların da nokta koymadıkları bir dünyada yaşıyoruz. Biz onların enerjilerini miras alıyoruz. Onlar gibi ben de virgül koymuştum. Virgül devrimci bir noktalama işaretidir. Şimdi virgül koyduğum cümleye kaldığım yerden devam ediyorum" diyerek 2009-2014 yılları arasında yürüttüğü başkanlık görevine hiç ara vermemişçesine devam edeceğini ifade etti.

"BİZİ DENETLESİNLER"
Seçmenin tek sorumluluğunun oy vermek olmadığını dile getiren Erden, "Biz bir sorumluluk aldık, seçmenlerden de destek istiyoruz. Seçmenlerden ricam beş yıl boyunca bizi denetleyip hesap sorması ve vaatlerimizi bizlere hatırlatması" şeklinde konuştu.

yenipazarin-yeni-baskani-mazbatasini-aldi-100432-72adc3ab6e925968424d81ebcf69b88b.jpgyenipazarin-yeni-baskani-mazbatasini-aldi-100432-ab44da040d219e2059982d804d372758.jpgyenipazarin-yeni-baskani-mazbatasini-aldi-100432-efc938a88fe63e0aaf9fc3c4c2e6e6a5.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.