Yetik, gençlere seslendi

Yetik, gençlere seslendi
ABONE OL
Geçtiğimiz gün atanarak Nazilli Ülkü Ocakları Başkanlığına getirilen Ferhat Yetik, göreve başlamasının ardından ilk kez konuştu.

(SİMGE ATA) Yetik, Nazillili gençlere seslenerek, "4. Endüstri Devrimi disipliniyle, milli direnci ve şuuru yüksek bir gençlik olmak için Atatürkümüzün gösterdiği hedeflere doğru birlikte yürümeye davet ediyorum" dedi.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş'in takdiri, Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Tayfun Şan'ın teklifi ile Nazilli Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Ferhat Yetik kısa sürede yapılanmaya başlayacaklarını söyleyerek gençlere çağrıda bulundu.

BAŞBUĞ'UN İZİNDE
Ülkü Ocakları'nın Başbuğ Alparslan Türkeş'in emaneti olduğunu hatırlatan Yetik, "Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş'in izinde, MHP Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin emrinde;  Türklük gurur ve şuurunu, İslam ahlak ve faziletini yaşamayı ve yaşatmayı hedefleyen Ülkü Ocağımızın Aydın ili Nazilli ilçe Başkanlığına, Genel Başkanım Sayın Dr. Sinan Ateş'in takdiri, Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanım Sayın Tayfun Şan'ın teklifi ile atandım. Başta güven duyarak görev veren Ülkü Ocakları Genel Başkanımıza, il başkanıma, bizleri yetiştiren ülkü ocaklarımızın emektarlarına, dualarıyla destek olanlara, bizzat gelerek güç veren ülkücü kardeşlerime teşekkür ederim. Çok kısa sürede yönetim yapılanmasıyla çalışmalarımıza başlayacağım" dedi.

MİLLİ DİRENCİ VE ŞUURU YÜKSEK BİR GENÇLİK
Türk Milletinin geleceğinin gençlere bağlı olduğunun altını çizen Yetik, "Türklüğünden ilham alan İslamiyet’i kişiliğiyle temsil eden aynı zamanda asrın şartlarına kendi kültürel birikim ve kimliğiyle yaklaşabilen gençlerimizin sayısı arttıkça Türk Milletimizin geleceği de güçlü olacaktır" diyerek bir de gençlere çağrıda bulundu. 4. Endüstri Devrimine ve Atatürk'ün koyduğu hedeflere işaret eden Yetik, "Nazilli ilçemizdeki tüm gençlerimizi; endüstri 4.0 disiplininde bilimsel bir anlayış ile,  bir elinde ahlak ve erdem, diğer elinde bilim olan, milli direnci ve şuuru yüksek bir gençlik olmak ve  Atatürk'ümüzün gösterdiği hedeflere doğru birlikte yürümeye davet ediyorum" dedi.

Son olarak Yetik tüm Nazilli halkının Ramazan ayını kutlayarak, "Nazilli hemşerilerimin İftar sofralarının etrafında inşa edilen manevi köprülerle; kalplerimize huzur,  yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umut hakim olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.