YGA Zirvesi'ne öğrenci gönderecekler

YGA Zirvesi'ne öğrenci gönderecekler
ABONE OL
Nazilli Menderes Anadolu Lisesi’nin 8 öğrencisi, İstanbul’da yapılacak YGA (Genç Liderler Lise Programına) katılmaya hak kazandı.

AYŞE AKTAŞ- Öğrencilerini, donanımlı yetiştirmeyi kendine ilke edinen Nazilli Menderes Anadolu Lisesi, akademik başarının yanında sosyal başarıyı da destekliyor. Kendine güvenen, güçlü bireyler yetiştirmek için ülke çapındaki her türlü etkinliği öğrencilerine duyuran ve bu etkinliklere katılmaları için öğrencilerini destekleyen, öğrencilerine farklı bakış açıları kazandıran Nazilli Menderes Anadolu Lisesi, modern eğitim anlayışıyla 21. yüzyılın gençlerini yetiştirmeye devam ediyor.

İlk defa başvurduğu 2018 yılında YGA mülakatlarında ilçenin ve ilin gururu olan Nazilli Menderes Anadolu Lisesi , “Bu yarışta biz de varız, yola devam” diyerek bu sene ikinci kez YGA Zirvesine katılacak. Ülke genelinde, internet üzerinden yapılan elemeler sonunda Nazilli Menderes Anadolu Lisesi’nin 8 öğrencisi İstanbul’da yapılacak YGA (Genç Liderler Lise Programına) katılmaya hak kazandı. Farklı bakış açılarına sahip öğrencilerin seçildiği YGA‘da, Menderesli gençler sorulara verdikleri cevaplarla farklılıklarını ortaya koydular. 

YGA NEDİR?
YGA, TÜSİAD, Özeğin ve Koç Üniversitesi gibi birçok önemli kurumun destek verdiği kâr amacı gütmeyen sivil toplum kuruluşudur. 2000 yılında Sinan Yaman tarafından kurulan YGA’nın amacı, genç girişimcileri, ışığı olan farklı bireyleri ortaya çıkarmak. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.