Yıldırım’dan baklava ikramı

Yıldırım’dan baklava ikramı
ABONE OL
Efeler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mithat Yıldırım, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yıldızspor’un antrenmanını ziyaret ederek oyunculara tatlı ikram etti. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Bölgesel Amatör Lig’deki (BAL) Aydın temsilcilerinden Yıldızspor, 2021-2022 sezonu hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Bu kapsamda Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha’da Antrenör Samet Albayrak yönetiminde çalışmalarını yapan Mavi-beyazlılara ziyaret gerçekleştirildi. Efeler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mithat Yıldırım,  antrenmanda oyuncularla bir araya geldi. Yıldırım’ı Kulüp Başkanı Kaya Özcan, Sportif Direktör Göksel Özdemir ve kulüp yöneticileri ağırladı.  Yöneticilerle antrenmanı takip eden Yıldırım, çalışmaların tamamlanması sonrasında oyunculara baklava ikram etti ve yeni sezonda başarılar diledi. 


“EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİNE İNANIYORUZ”
Antrenmanda konuşan ve Yıldızspor için ‘gönlümüzün takımı’ diyen Müdür Yıldırım, “İlimizi temsil ediyor. Çok değerli bir başkanı var. Başkan Kaya Özcan her platformda ve ortamda bizleri ziyarete geliyor. Biz de iade-i ziyarette bulunma gereğini duyduk. Yıldızspor’un gelecekte ilimizi daha üst liglerde temsil edeceğini ümit ediyoruz. İlimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Kendilerine yeni sezonda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 
DİĞER TAKIMLARI DA ZİYARET EDECEK 
Yıldızspor antrenmanını ziyaret eden Yıldırım, ilçedeki diğer BAL ekipleri Aydın Büyükşehir Belediyespor ve Efelerspor’a da ziyaret gerçekleştireceğini kaydetti. Tesislerin kapılarının tüm takımlara daima açık olduğunun altını çizen Yıldırım, “Tesisler açısından her zaman kendilerine destek vermeye hazırız. Kendi tesislerinde de onları ziyaret edeceğim. Biz kimseyi kimseden ayırt etmiyoruz. İlimizi temsil eden her takım, bizim takımımızdır” dedi. Yıldırım’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Özcan ise, “Müdürümüzün ziyareti bizleri kulüp olarak mutlu etti. Biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz. Aydın’ımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” diye konuştu. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum