Yıldırımkaya’dan şok suçlamalar; “Bu kadar zulme dayanmak zorlaştı!” 

Yıldırımkaya’dan şok suçlamalar; “Bu kadar zulme dayanmak zorlaştı!” 
ABONE OL
Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, ilçesine hizmet yapmak için bakanlık ve genel müdürlüklere taşıdıkları taleplerin engellendiğini iddia etti. 

Göreve seçildiğinden bu yana ilçede hayata geçirdiği hizmet ve projelerin yanı sıra son iki yıla dönük hedefleriyle ilgili açıklamalar yapan CHP’li Sultanhisar Belediye Başkanı Yıldırımkaya, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Sultanhisar Kaymakamı Bahadır Güneş, AK Parti Aydın Milletvekilleri, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu’nu isim vermeden hizmetlerini engellemekle suçladı. Sultanhisar’a yapacağı hizmetlerle ilgili bakanlık ve genel müdürlüklere taşıdıkları taleplerin engellendiğini savunan Başkan Yıldırımkaya, “Bu kadar baskıya ve zulme dayanmak zorlaştı. Daha fazla çalışıp partimizin bir yıl sonra genel iktidarda olmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı. 

“KAPLICA KURACAĞIZ”

İki yıla dönük hedefleri kapsamında, belediyeye ait arazi üzerinde 200 konutluk ev projesi yapacaklarını söyleyen Yıldırımkaya, “Belediyemizin kız öğrenci yurdunu huzurevine dönüştüreceğiz. Nazilli-Aydın karayolunda belediyemize ait 40.000 metrekare arazi üzerine termal tesis/kaplıca kuracağız. Çelikler Holding tarafından bölgemize jeotermal enerjiyle üretim yapılıyor. Bahçe ve ova yollarını düzenleyeceğiz. Bazı mahallelerde imarla ilgili problemler yaşanıyor. Bu nedenle 1/1.000 ölçekli imar planı yapacağız” dedi. 

“İŞLERİMİZ ENGELLENMEYE ÇALIŞILIYOR!”

Üç yıllık hizmet döneminde siyasi engellemelerle karşılaşmasına ilişkin de konuşan Yıldırımkaya, “AKP hükümeti, il ve ilçe başkanlarına yetki veriyor. Valiler ve kaymakamlar birbirleriyle organik bağları varmış gibi icraat yapıyorlar. Bu nedenle işlerimiz engellenmeye çalışılıyor. Bakanlıklarda ve genel müdürlüklerde bekleyen taleplerimiz AKP il ve ilçe başkanlıklarının ve milletvekillerinin talimatıyla engelleniyor. Bu kadar baskıya ve zulme dayanmak zorlaştı. Daha fazla çalışıp partimizin bir yıl sonra genel iktidarda olmasını sağlayacağız” diye konuştu. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.