Yıldız ile Yavuz karşı karşıya geldi

Yıldız ile Yavuz karşı karşıya geldi
ABONE OL
CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ile AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, TBMM’de yaşanılan söz düellosuyla karşı karşıya geldi.

GÖKHAN DÜZYOL - Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gıda, tarım ve orman alanındaki düzenlemeler yapılması hakkında kanun teklifi görüşmelerinde CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız değerlendirmelerde bulundu. Yaptığı konuşmasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan örnekler veren Yıldız, “Bütün üreticilerin direkt hayvanlarını aldı, Ege  Et. çöpe atılmıştı, biliyorsunuz sizin özel idarenizdeyken, geri aldı. 5 milyon yatırım yaptı. Türkiye'nin en ucuz etini Aydın'da yiyoruz Ege Et'in sayesinde, en kaliteli etini de orada yiyoruz. 17 ilçede de şu an perakende satış yapıyoruz.” sözlerine AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, “Yalan söylüyorsun, yalan. Ben de Aydınlıyım, yalan söylüyorsun!” diyerek yanıt verdi.

“AYDIN'A GİREMİYORSUN”
CHP’li Yıldız’ın “Aydın'a giremiyorsun.” sözüne de cevap veren Yavuz, “Kim, ben mi girmiyorum? En son altı ay önce geldin Aydın'a. Hadi oradan. Yalan söylüyorsun.” dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan da örnek veren Yıldız, “Şu an buğdayı Rusya'dan ithal ediyorsunuz ya, Mansur Yavaş çiftçiye 250 bin dönüm destek verdi, bu sene 250 bin dönüm buğday ekti Ankara çiftçileri. Sizin yapamadığınızı Cumhuriyet Halk Partisinin belediyeleri yapıyor. Ben size bir öneri getiriyorum. Tarım Bakanı var ya, şu an ithal lobilerin kucağına düşmüş arkadaşlar. Bir tek Bakan direndi onlara, Faruk Çelik, sizin Bakanınız, onlara direndi. Ne yaptı biliyor musunuz saray? Baktı ki olmuyor, adamı görevden aldınız, atamadınız; işin gerçeği bu. Şu anki Tarım Bakanı, Avrupa'nın Bakanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin Bakanı değildir değerli arkadaşlar. Bir gerçek bu.” Değerlendirmesine de Yavuz, “Külli yalan. Hadi oradan.” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.