Yıldız Masaj Salonu hizmete girdi

Yıldız Masaj Salonu hizmete girdi
ABONE OL
Nazilli'de Yıldız Aromaterapi Masaj Salonu hizmete girdi.

AYŞE AKTAŞ - Nazilli'de bitkilerden elde edilen yağların kullanımına dayanan doğal bir tedavi yöntemi olan Aromaterapi masajının kullanılacağı, Yıldız Aromaterapi Masaj Salonu hizmete girdi.

İşletme sahibi Demet Gümüş ve Fizyoterapist Ahmet Gündüz, vatandaşları günlük hayatın yorgunluğundan arınmak, rahatlamak, dinlenmek, enerji toplamak için masaj salonuna davet etti.

‘AROMATERAPİ VÜCUTTAKİ STRESİ VE AĞRI GİDERİLMEKTE’
Aromatik ve bitkisel bazlı yağlarla vücudun belirli bölümlerine hafif dokunuşlar uygulanması esasına dayanan aroma terapi masajı, masajın kendisi kadar bitkisel içerikli yağlarla da kişiyi rahatlattığını söyleyen masaj salonu sahibi Gümüş, "Masaj vücut stresini azaltan ve kasları rahatlatan bir ritüel. Masajı işinin ehli kişiler yapınca vücut üzerinde çok daha etkili oluyor. Kasların dinlenmesini ve gevşemesini sağlayan masaj ayrıca bedeni canlandıran bir çeşit meditasyon olarak da görülebilir. Özellikle aromaterapi masajı olarak uygulanan tedavilerde dolaşım sorunları, romatizmal problemler, kas ve kemik ağrıları, eklemlerde oluşan iltihaplanma ve buna bağlı olan ağrılar giderilebilmektedir. Bunun yanı sıra migren ağrıları, stres sebebi ile oluşan gerginlikler, cilt sorunları aromaterapi masajı ile tedavi edilmektedir. Uzman bir kadromuzla iş yerimizi açtık ve hemşerilerimizi bekliyoruz. Malum pandemi dönemi hijyen kurallarına çok dikkat ediyoruz. Randevulu bir şekilde çalışıyoruz. Gelen tüm müşterilerimizin havluları ve kullandığımız her ürün ayrıdır. Her seanstan sonra odalarımız temizlenir ve kapatılır” dedi. 

‘HEM BEDENSEL HEM DE ZİHİNSEL OLARAK RAHATLATIYORUZ’
Fizyoterapist Ahmet Gündüz ise profesyonel ekibiyle müşterilerinin gün içerisinde iş streslerinden aromatreapi masajı arındırdıklarını ifade etti. Gündüz, "Aromoterapi, aroma yağları ile özleşen bir masaj şeklidir. İnsanı sadece bedensel değil zihin olarak da rahatlatan bir masaj kültürüdür. Aromatreapi de kullanacağımız yağlarını müşterilerimiz kendi seçiyor. Hindistan yağı, çay ağacı, papatya, gibi çok çeşitli yağlarımız vardır. Bir seansımız yaklaşık 60 dakika sürüyor. Vücudun bütün ağrıyan kaslarını tedavi ediyoruz. Antistres masajımızda ise ayak ve kafa kısmına çalışıyoruz. Çünkü vücuttaki kötü enerjiyi atmak için ayak ve baş çok önemlidir. Medikal masajımız da ise kasların derinliklerine inerek, kasları rahatlamaya çalışıyoruz. Selilüt masajımız var, bacaklarda oluşan yağları kekik özü ile masaj yaparak,selülit yağlarını patlatıyoruz. Düzenli olarak minimum her gün geldiğiniz 5 seans gelmeleri yeterli oluyor. Her kişinin vücut ve kas yapısı farklı olduğu için masajlar farklı iyileşme süreleri gösterebilir. Boyun fıtıkları bel ağrıları vücuttaki tüm ağrılara aromaterapi  masajlarımızla destek oluyoruz” diye konuştu.

nazillide-yildiz-masaj-salonu-hizmete-girdi-189398-852177cab7d744cefd47070440f293e0.jpgnazillide-yildiz-masaj-salonu-hizmete-girdi-189398-a4db59c9b93f09287a7df62e558bbd62.jpgnazillide-yildiz-masaj-salonu-hizmete-girdi-189398-ebf00b1dbf1e2951fd1d50ca98d39132.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.