Yıldızspor en golcü takım oldu 

Yıldızspor en golcü takım oldu 
ABONE OL
İlk defa mücadele ettiği BAL’da fırtına gibi başlangıç yapan ve lideri takibini sürdüren Yıldızspor, 4 haftası geride kalan ligde rakip fileleri 10 kez havalandırarak ligin en golcü takımı oldu.  

TÜRKER KOCAKAHYA- Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup takımlarından Yıldızspor, tarihinde ilk defa mücadele ettiği ligde yabancılık çekmiyor. Galibiyetle başladığı ligde sadece 1 beraberlik alan Mavi-Beyazlılar, 3 maçta rakiplerine puan kaptırmadı.  Topladığı 10 puanla ikinci sırada yer alan Aydın ekibi, aynı puanlı lider İzmir temsilcisi Bergama Belediyespor’u takibini sürdürüyor. Ancak Yıldızspor, gol yollarındaki başarısıyla zirvede yer alıyor. Aydın temsilcisi, 4 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırarak ligin en çok gol atan takımı oldu. Mavi-beyazlıları 8 golle lig lideri Bergama Belediyespor takip ediyor. 
GOLLER DAĞILDI 
Takım olarak hücumda etkili olan Yıldızspor’da gol yollarında skor dağılımı da ön plana çıktı. Mavi-Beyazlılarda en çok gol atan isimler 3 golle Doğukan Güngör ve Çağlar Yıldızer oldu. İki golü bulunan Süleyman Çelik’i birer golle Ali Kireş ve Mücahit Topal takip ediyor. Öte yandan bu isimler arasında 3 gollü Çağlar, bir maçta bu rakama ulaşırken gelecek haftalarda da takımın gol yollarında etkili olacağının sinyallerini veriyor. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.