Yıldızspor sahaya indi 

Yıldızspor sahaya indi 
ABONE OL
BAL takımlarından Yıldızspor, yeni sezon için hazırlıklarına başlarken yönetim kurulu da takımı antrenmanda yalnız bırakmadı. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Bölgesel Amatör Lig’deki (BAL) Aydın temsilcilerinden Yıldızspor’da 2021-2022 sezonu hazırlıkları başladı. Yeni sezonda transfer çalışmaları yaparak kadrosunu güçlendiren Mavi-Beyazlılar, sezon öncesi ilk antrenmanını Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha’da gerçekleştirdi. Çalışmalara 32 futbolcu katıldı. Antrenmanda dayanıklılık, güç ve denge çalışmaları yapılırken topla da çalışma gerçekleştirildi. Takım, Teknik Sorumlu Samet Albayrak yönetiminde günde çift antrenman temposuyla hazırlıklarını sürdürürken çalışmaları Kulüp Başkanı Kaya Özcan, Sportif Direktör Göksel Özdemir ve kulüp yöneticileri de takip ediyor.

 


 GENÇ OYUNLARLA MÜCADELE EDİLECEK 
Transfer ettikleri oyuncular dışında netlik kazanmayan yaklaşık 10 oyuncu olduğuna değinen Özdemir, bu isimlerin yetenekli olduğunu ancak ligin seviyesinde olup olmadıklarını anlamak için çift kale maç yapılacağını söyledi. Bu futbolcuların da takımla hazırlandığını dile getiren Özdemir, önümüzdeki hafta A takımdaki sayısının düşürülebileceğini kaydetti. Takımın net durumunun belli olması sonrasında eksik görülürse transfer yapacaklarının altını çizen Özdemir, transferde önceliklerin istikbal vaat eden, kendisini ispatlamak isteyen ve çıkış arayan genç oyuncular olacağını kaydetti. Genç oyuncularla mücadele edeceklerine dikkat çeken Özdemir, 3. Lig’e çıkmak için 3 yıllık bir hedef koyduklarını ancak bu sürenin 3 yıl olacağı ile ilgili bir garantinin olmadığını da sözlerine ekledi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.