Yıldızspor’dan 10 numara transfer

Yıldızspor’dan 10 numara transfer
ABONE OL
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Yıldızspor, Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde şampiyonluk yaşayan 10 numara Uğur Yılmaz’ı kadrosuna kattı. 

TÜRKER KOCAKAHYA  - Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) yeni sezonda ikinci kez mücadele edecek olan Yıldızspor, hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Teknik Direktör Mehmet Öztürk’ün raporu kapsamında harekete geçen mavi-beyazlılar, takviyelerine devam ediyor. Samet Albayrak, Ahmet Köseoğlu, Erdal Küçükkara, Eray Şekerci gibi önemli isimlerle anlaşma sağlayan Aydın ekibi, şampiyonluk yaşamış yeni isimlerle de el sıkışmaya devam ediyor. Yıldızspor, bu doğrultuda geride kalan sezonda şampiyonluk yaşayan 10 numara Uğur Yılmaz’ı renklerine bağladı.   
         
Futbola Kartalspor’da başlayan 32 yaşındaki deneyimli oyuncu, Gençlerbirliği, Hacettepe Spor, Fethiyespor, Karsspor,  GASKİ Spor, Kastamonuspor, Çankırıspor, Pendikspor, Gölcükspor, Turan Spor, Gebzespor, Kahraman Kazan Belediyespor, Erbaaspor, Bartınspor, Çarşambaspor ve son olarak Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde forma giydi. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.