Yıldızspor’dan Küçükkara atağı 

Yıldızspor’dan Küçükkara atağı 
ABONE OL
Yeni sezon önce kadrosunu önemli isimlerle takviye eden Yıldızspor’un geçen sezon Aydınspor 1923’te top koşturan Erdal Küçükkara temas kurduğu ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de Aydın’ı temsil edecek olan Yıldızspor’da transfer dönemi çok hareketli geçiyor. Kadrosuna önemli isimler dahil ederek lig yarışı öncesi güçlenen Yıldızspor’da bir çok oyuncu ile de temaslar sürüyor. Bu isimler arasında geçen sezon Aydınspor 1923 forması giyen 26 yaşındaki sol bek Erdal Küçükkara’nın olduğu öğrenildi. Başarılı oyuncu ile Yıldızspor transfer komitesi temas kurarken ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve maddi konularda anlaşma zemini arandığı öğrenildi. Mavi-Beyazlılar ile Küçükkara arasında görüşmelerin devam ettiği ve anlaşma sağlanması durumunda başarılı oyuncunun yeni sezonda Yıldızspor forması giyeceği ifade edildi. Bilindiği üzere Yıldızspor, Küçükkara’nın geçen sezondan takım arkadaşı Ahmet Köseoğlu’nu da transfer etmişti. 

BİRÇOK İSİM GÜNDEMDE
Öte yandan Teknik Direktör Mehmet Öztürk’ün verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Yıldızspor’da farklı mevkiler için birçok oyuncu ile temas halinde olunduğu öğrenildi. Kulüp bütçesinin izin verdiği ölçüde hareket eden Mavi-Beyazlıların önümüzdeki günlerde bazı isimlerle el sıkışacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı.  



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.