Yıldızspor'dan şampiyonluk sonrası ilk açıklama

Yıldızspor'dan şampiyonluk sonrası ilk açıklama
ABONE OL
Aydın Süper Amatör Lig’de oynanan final maçını kazanan ve şampiyon olan Yıldızspor’da Başkan Kaya Özcan, “Şampiyonlukta katkı veren antrenörlerimize, oyuncularımıza ve yönetime teşekkür ederim. Yeni sezonda öncelikle BAL’ı tanımak istiyoruz” dedi. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Aydın Amatör Süper Lig’i aynı puanla tamamlayan iki takımı karşılaştıran mücadelede Yıldızspor, rakibi Karpuzlu Belediyespor’u 1-0 yenerek şampiyon oldu. Sezonun en önemli maçını kazanan ve şampiyonluk kupasını kaldıran Mavi-Beyazlılar, yeni sezonda Aydın’ı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de temsil etmeye hak kazandı. Yıllardır kurduğu BAL hayalini tarihinde ilk kez gerçekleştiren Yıldızspor’da kulübe büyük bir emek veren Başkan Kaya Özcan, şampiyonluğu değerlendirdi. Şampiyonluk hedefiyle geçen sezon ve bu sezon çok önemli bir süreçten geçtiklerini belirten Özcan, “Geçen sene son anda şampiyonluğu kaybetmiştik. Yılmadık ve bu sene zor da olsa başardık. Şampiyonluk yolunda tüm antrenörlerimize, oyuncularımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Aydın halkına da bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim” dedi. 

HEDEF KALICI OLMAK
Tarihinde ilk defa BAL’da mücadele edecek olan Yıldızspor’da Başkan Özcan, yeni sezonu da değerlendirdi. İlk etapta ligi tanımak istediklerini belirten Özcan, “Öncelikle ilk sezonumuzda ligi tanımak ve kalıcı olmak için mücadele edeceğiz. Ligin ne kadar zor olduğunu biliyoruz” dedi. Öte yandan Başkan Özcan, bu sezon 4 puan önde sürdürdükleri yarışta puan farkının kapandığı  Pamukörenspor ve İncirliova Belediyespor maçlarının unutulmaz karşılaşmalar olduğunu kaydetti. 

KARPUZLU’YU TEBRİK ETTİ 
Başkan Özcan, bu sezon kıyasıya yarıştıkları ve final maçında yendikleri Karpuzlu Belediyespor hakkında ise, “Amansız bir şampiyonluk mücadelesi verdik. Karpuzlu Belediyespor’u da tebrik ediyorum” dedi. Öte yandan şampiyonluk coşkusu yaşayan Yıldızspor’un ilk etapta kendi arasında bir kutlama gerçekleştireceği, Ramazan ayı sonrasında ise şampiyonluk gecesi düzenleneceği öğrenildi.

oncelikle-bali-taniyacagiz-103513-5ca13118574d0df136a0c46a4d34b5da.jpgoncelikle-bali-taniyacagiz-103513-566acdbcd5d93d0670b9b6f12e651038.jpg 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.