Yılmaz güven tazeledi

Yılmaz güven tazeledi
ABONE OL
7 Eylül Gençlikspor’da gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurul’da mevcut başkan Mustafa Yılmaz güven tazeleyerek göreve seçildi. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Türkiye Kadınlar 2. Ligi takımlarından 7 Eylül Gençlikspor’da 6. Olağan Genel Kurul heyecanı yaşandı. 34 üyesi bulunan kulüpte 24 üyenin katılımıyla gerçekleştirilen kongrede tek aday olan mevcut başkan Mustafa Yılmaz, güven tazeleyerek göreve seçildi. Yılmaz, 2008’de kurduğu ve yaklaşık 13 yıldır başkanlığını yaptığı kulüpte kongre sonrası açıklama yaptı. Ligde Aydın’ı temsi etseler de sadece bir spor kulübü olmadıklarının altını çizen Yılmaz, bunun yanında kadınlara destek verdiklerini belirtti. Kulüpte futbol oynayan kişilerin eğitim hayatlarına da katkı sağlamak için çalıştıklarını belirten Yılmaz, birlik ve beraberlik içinde kadınlara her zaman her alanda destek olmaya davet etti. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ sözünü hatırlatan Yılmaz, birlik çağrısında bulundu. 

YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ 
Mustafa Yılmaz başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda Dr. Eyüp S. Doyuran, Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Aral, Cihan Akıcı, Asuman Oğuzhan, Leyla Usta, Cihat Eskici, Gülçin Geyik ve Önder Tümen isimlerinden oluştu. 

yilmaz-goreve-devam-etti-210268-3d80c543dda6a38451e9234ae4ef788b.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.