Yolda bulduğu bir kese altını teslim etti

Yolda bulduğu bir kese altını teslim etti
ABONE OL
Aydın’da yolda gezerken bir kese altın bulan zihinsel engelli kadın, ödüllendirildi. Kadına bayramlık olarak elbise hediye eden Belediye Başkanı Aytekin Kaya, yaşamında da sağlık ve mutluluk diledi.

İncirliova ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde yolda gezdiği sırada yaklaşık 10 bin lira değerinde altın bulan Aslı Özakçakoca (31), Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı ziyaret ederek, keseyi teslim etti. Özakçakoca’nın, ilçede sevilen bir kişi olduğunu kaydeden Kaya, teslim alınan kese karşısında kendisine bayram hediyesi olarak elbise hediye etti.

"SAHİBİNİN BULUNMASINI İSTİYORUM"
Elbiseleri giyip yeniden Kaya’nın yanına gelen Özakçakoca, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Keseyi bulunca belediyeye getirip teslim ettim. Daha önce bulmamıştım. İçinde, ne olduğuna da bakmadım. Hemen buraya getirdim, altınların sahibinin bulunmasını istiyorum.” dedi.

Özakçakoca’nın, zihinsel engelli olduğunu aktaran Kaya, “Aslı, çarşının en güzel kızı. Altınları bize teslim etti. İnşallah sahibi çıkar biz de onlara teslim ederiz. Aslı, asıl engelin kalplerde olduğunu, doğruluğun, dürüstlüğün ve gerçek sevginin engel tanımadığını bize tekrar gösterdi. Aslı’yı bu örnek davranışı dolayısıyla kutluyorum., kendi gibi yüreği de güzel. Allah sağlık sıhhat versin inşallah.” diye konuştu.

yolda-buldugu-bir-kese-altini-teslim-etti-iyi-ki-varsin-asli-280354-813aa7ca3f39f4a44775e739fc8c3c78.jpgyolda-buldugu-bir-kese-altini-teslim-etti-iyi-ki-varsin-asli-280354-ba776a56c8e27dcc96ffc6473bdeb4bc.jpgyolda-buldugu-bir-kese-altini-teslim-etti-iyi-ki-varsin-asli-280354-6683add2e810bd6d0de41a034a6ee42f.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum