Yönetimde görevler belirlendi 

Yönetimde görevler belirlendi 
ABONE OL
Son şampiyon Yıldızspor’da geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurulda Kaya Özcan başkanlığında göreve seçilen yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Aydın’ı temsil edecek olan Yıldızspor’da yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. Mavi-Beyazlılarda geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Kaya Özcan, tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkanlığa seçilmişti. Başkanın değişmediği kulüpte yönetim kurulu üye sayısı 19’dan 23’e çıkarıldı. Ayrıca yönetime yeni isimler de girdi. Kongre sonrası yapılan ilk toplantıda görev dağılımı gerçekleştirildi. Buna göre Mavi-Beyazlılarda Aydın Eren başkan vekili, Tuğrul Çıvgın ve Birol Uzun ise başkan yardımcılığı görevine getirildi. 

DİĞER GÖREVLER     
Mehmet Öztürk’ün Futbol Takımı Teknik Sorumlusu olduğu yönetimde, Ali Duman alt yapı sorumlusu, Bülent Okkan transfer sorumlusu, Ümit Kundakçı sportif direktör, Mutlu Gelmez muhasip üye ve kulüp müdürü, Ayhan Çiçek alt yapı koordinatörü, İbrahim Kaya basın ve medyadan sorumlu yönetim kurulu üyesi, Fatih Arslan hukuk işleri sorumlusu, Zafer Erzurum genel sekreter, Faruk Özkan STK ve iş dünyasından sorumlu üye, Salih Kurar tesisler sorumlusu, Semra Şener marka geliştirme ve inovasyon sorumlusu, Recep Emre genel kaptan, Okan Yalçın protokol sorumlusu, Osman Gazi Cihangiroğlu eğitim sorumlusu, Okan Uruk taraftar grupları sorumlusu, Seyfi Can alt yapılar sorumlusu, Mustafa Ulucan salon sporları sorumlusu ve Ahmet İlhan Özek ise asil üye oldu. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.