YORAN MÜBADELE ANI VE KÜLTÜR EVİ BEĞENİLDİ 

YORAN MÜBADELE ANI VE KÜLTÜR EVİ BEĞENİLDİ 
ABONE OL
Didim VegFest kapsamında ilçeye gelen ulusal gazeteciler, ziyaret ettikleri Didim Belediyesi Yoran Mübadele Anı ve Kültür Evi'ni çok beğendi. 

Didim Belediyesi tarafından bu sene 4’üncüsü düzenlenen Didim VegFest, on binlerce kişinin yanı sıra ulusal gazetecileri de konuk etti. İlçeye gelen basın mensupları Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve Belediye Başkan Yardımcısı E. Öznur Gündoğdu eşliğinde Didim Belediyesi Yoran Mübadele Anı ve Kültür Evi'ni ziyaret etti. Projenin mimarı Gündoğdu'dan Didim'in tarihine ışık tutan kültür evi hakkında bilgi alan gazeteciler, projeyi çok beğendiklerini dile getirdi. Didim Belediyesi tarafından satın alınarak kamulaştırılan iki katlı tarihi evin restorasyonunun da tamamen belediyenin öz kaynakları ve kendi çalışmaları ile gerçekleştirildiğini söyleyen Gündoğdu, gazetecilere evi gezdirerek bilgi verdi.

“BİNLERCE ZİYARETÇİ AĞIRLADI”
Gazetecilere ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Atabay ise, "Yoran Mübadele Anı ve Kültür Evi bizim çok değer verdiğimiz, kent tarihimize ışık tutan bir proje. Mübadele ile kentimize gelen vatandaşlarımızın bağışları ile oluşturan müzemiz yapılmasından sonra binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Kentimize kazandırdığımız bu yapının yapımında emeği geçen başta Başkan Yardımcımız E. Öznur Gündoğdu olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

yoran-mubadele-ani-ve-kultur-evi-begenildi-285089-95b3db23c67c8a62a738f70579d70859.jpegyoran-mubadele-ani-ve-kultur-evi-begenildi-285089-b8efbe641f6505beec2e3daccfac016d.jpegyoran-mubadele-ani-ve-kultur-evi-begenildi-285089-cfbb72cb23ec9787153d851e947ea154.jpeg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.