YSK'dan flaş Nazilli kararı!

YSK'dan flaş Nazilli kararı!
ABONE OL
MHP İl Başkanlığı itirazda bulunmuştu

(ABDURRAHMAN FIRAT) MHP, Nazilli ve İncirliova’da seçim sonuçlarına ilişkin Yüksek Seçik Kurulu’na itirazda bulundu. YSK, MHP’nin Nazilli için yapmış olduğu itirazı reddetti. İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı, Kürşat Engin Özcan’ın başkanlık için önünde hiçbir engelin olmadığını ve mazbatasını alıp göreve başlayabileceğini söyledi.

Mahalli İdareler seçiminin tamamlanmasına rağmen Aydın’da bazı ilçelerde itirazlar nedeniyle İlçe Belediye Başkanları mazbatalarını alamadı. MHP'nin İncirliova'da ve Nazilli’de seçim sonuçlarına yaptığı itirazın İlçe Seçim Kurulu tarafından reddedilmesi üzerine MHP İl Başkanlığı bu kez İl Seçim Kurumuna itirazda bulundu. İl Seçim Kurulu da MHP’nin itirazını reddetti. Bunun üzerine MHP İl Başkanlığı, Yüksek Seçim Kurulu’na itiraz başvurusu yaptı. YSK, MHP’nin Nazilli için yapmış olduğu itirazı reddetti. İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı, Kürşat Engin Özcan’ın başkanlık için önünde hiçbir engelin olmadığını ve mazbatasını alıp göreve başlayabileceğini söyledi. Sarı, YSK’nın İncirliova için kararını bir iki gün içinde vermesini bekliyoruz.

YSK'dan gelen haberin ardından Kürşat Engin Özcan sosyal medya da; ''Allah hepinizden bin kere razı olsun. Nazillimiz'de tertemiz bir başlangıç yapacağız. Kürşat Engin Özcan T.C Nazilli Belediye Başkanı'' diyerek paylaşım yaptı

asdasda.png

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum