Yurtseven sezonu kapattı 

Yurtseven sezonu kapattı 
ABONE OL
Nazilli Belediyespor’da antrenmanda yaşadığı ağrı sonrası MR’ı çekilen Hasan Yurtseven’in yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat olacağı ve sezonu kapattığı açıklandı. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Misli.com 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da talihsiz bir sakatlık yaşandı. Geçen hafta yapılan antrenmanda sol dizinde ağrı hisseden ve antrenmanı yarıda bırakan Hasan Yurtseven’den üzücü haber geldi. MR’ı çekilen 20 yaşındaki genç oyununun yapılan tetkiklerinde sol diz dış menüsküste kova sapı yırtığı tespit edildi. Kulüp sağlık ekibinin yaptığı değerlendirme sonucu Yurtseven’in İzmir’de özel bir hastanede ameliyat olacağı ve daha sonra doktorların vereceği antrenman programını uygulayacağı kaydedildi. Kulüpten yapılan açıklama genç oyuncunun sezonu kapattığı belirtilirken, “2020 2021 sezonunu üzücü bir sakatlıkla kapatan genç oyuncumuz Hasan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, daha güçlü bir şekilde tekrar sahalara dönmesini temenni ederiz” ifadeleri kullanıldı. 

2 MAÇTA GÖREV YAPTI 
Devre arasında Misli.com 3. Lig 4. Grup takımlarından Kozan Spor Kulübü’nden Nazilli ekibine transfer olan genç oyuncu ikinci yarıda ligde deplasmanda oynanan Mardin Fosfat Spor maçında 90 dakika sahada kaldı. Yurtseven, içeride oynanan İskenderun Futbol Kulübü mücadelesinde de 24 dakika süre aldı. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.