Yürüyerek girdiği hastaneden cenazesi çıktı 

Yürüyerek girdiği hastaneden cenazesi çıktı 
ABONE OL
Karacasu’da ormanda kesim yaptığı sırada fenalaşıp kendi imkanları ile hastaneye giden orman işçisi Nebi Çoban’ı ecel hastanede yakaladı. 

GÜLAY ÖZTEKİN - Edinilen bilgiye göre Karacasu’ya bağlı Büyükdağlı Mahallesinde yaşayan ve ormanda taşeron işçi olarak kesim yapan evli ve 3 çocuk babası Nebi Çoban, Dandalaz mevkiindeki ormanda ağaç kesimi yaptığı sırada fenalaştı. Bir süre dinlenip kendini iyi hissetmemesi üzerine iş arkadaşları tarafından traktörle Karacasu Devlet Hastanesine götürülen Çoban, traktörden inip hastaneye yürüyerek gitti. Yapılan tetkiklerde kalp krizi geçirdiği anlaşılan Çoban, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Çoban’ın yürüyerek girdiği hastaneden cenazesi çıktı. Karacasu esnaflarından İsmail Çoban’ın ağabeyi olan Nebi Çoban’ın acı haberi başta ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Çoban’ın ormanda kesim yaptığı sırada fenalaştığında kalp krizi geçirdiği ancak farkına varamadığı öğrenildi.  

KALP KRİZİ GEÇİRİRKEN SİGARA İÇMİŞ
Çoban’ın kardeşi İsmail Çoban, “Ağabeyim doktora bile gitmeyen son derece sağlıklı hayat dolu biriydi. Gizli kalp krizi geçirmiş. Fenalaştığı ilk anda doktora gitmiş olsa belki kurtulurdu. Geçer deyip bir süre dinlenmiş, arkadaşları yemek yerken ağabeyim yemek yememiş ve bir de sigara içmiş. Kendini iyi hissetmeyince arkadaşları hastaneye götürmüş. Hastaneye kendisi yürüyerek girmiş ancak orada yığılıp düşmüş. Doktorlar elinden gelen müdahaleyi yapmış ama kurtarılamamış. Çok üzgünüz. Elimizden bir şey gelmiyor. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Çoban’ın cenazesi Alemler Mahallesinde düzenlenen cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum