'Yüzerek Geçin' Diyen de Var  Evden Ödeme Yapan da:  Çanakkale Köprüsü Geçiş Ücreti Gündem Oldu!

'Yüzerek Geçin' Diyen de Var  Evden Ödeme Yapan da:  Çanakkale Köprüsü Geçiş Ücreti Gündem Oldu!
ABONE OL
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 18 Mart Çanakkale Köprüsü'nün açılışını gerçekleştirdi. Daha önce 15 Euro olacağı belirtilen köprü geçiş ücretini de açıklayan Erdoğan'a sosyal medyada hem eleştiri hem de destek yağdı.

İşte sosyal medyadaki bazı yorumlar:
-Hadi gözünüz aydın Çanakkale köprüsü geçişi 200 liracık oldu. Allah reise zeval vermesin günlük 45 bin araç geçme garantisi ile 12 yıl boyunca şirketi doyuracağız...
-Niye öyle az yeaaaa 500 filan olsun diyecektim, kesin tek yön geçiş 200 TL'dir Bizim paramızla yapılan köprüyü bize 7 gün ücretsiz verip, sonrasında yıllarca dolar kuru üzerinden hesaplanacak şekilde millete tekrar tekrar ödetecekler.. Gerçek bir mucize gerçek bir müjde!
- Geçerken 290 lira ödemesi gereken sürücünün 90 lirasını evimde oturan ben ödeyeceğim. Günlük 45.000 altında kalan her araç için 290 lirayı evimden ben ödeyeceğim. Ama cebimden kuruş çıkmayacak., Büyüksün Reis
-Her geçişte yaklaşık 45 lirayı hazine ödeyecek, 200 lirayı biz cebimizden vereceğiz. Döviz kuru artıkça hazinenin ödediği tutar da artacak. Garanti altında kalan araçlar için tüm ödemeyi Hazine yapacak. Köprüyü "Daelim-Limak-SK-Yapı Merkezi Ortak Girişimi" işletecek.

 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.