Zabıta müdürünün de aralarında olduğu davada ceza yağdı

Zabıta müdürünün de aralarında olduğu davada ceza yağdı
ABONE OL
Karacasu'da zabıta müdürünün de aralarında olduğu uyuşturucu tacirlerine ceza yağdı.

GÜLAY ÖZTEKİN - Karacasu’da geçtiğimiz yıl yapılan operasyonda yakalanan ve aralarında eski zabıta müdürünün de olduğu 5 kişi hakim karşısına çıktı. Nazilli Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada zanlılar 8,5 ile 14 yıl arasında ağır hapis cezasına çarptırıldı. 

Edinilen bilgiye göre aralarında eski zabıta müdürü M.M.’in de olduğu, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılanan, 5 kişi Nazilli Ağır Ceza Mahkemesinde son kez hakim karşısına çıktı. Karar duruşmasında zanlılara ceza yağdı. Karacasu Belediyesi eski zabıta müdürü M.M. 8,5 yıl hapis cezasına çarptırılırken uyuşturucu pazarlığı yaparken çekilen video görüntüleri sosyal medyaya düşen çiftçi İ.O. ve görüntüyü sosyal medyaya koyup ardından ihbar ettiği iddia edilen F.A. ile O.T., ve Y.Y. isimli şahıs olmak üzere 4 kişinin istinat mahkemesi yolu açık olmak üzere 14’er yıl hapis cezasına çarptırıldıkları öğrenildi.

SOSYAL MEDYA GÖRÜNTÜLERİ KARACASU'DA ŞOK ETKİSİ YARATMIŞTI
Geçtiğimiz yıl yerel seçimlerin arifesinde meydana gelen olayda, Karacasu sosyal medyaya düşen uyuşturucu pazarlığı ile sarsıldı. Yazır Mahallesinde yaşayan ve uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen çiftçi İ.O.’nun araç içinde yapılan pazarlık esnasında gizli çekilen video görüntülerinin paylaşılması şok etkisi yarattı. Uyuşturucu pazarlığı yapıldığı sırada videosunu çeken kimliği belirsiz kişi ya da kişiler daha sonra videoyu sosyal medyada paylaştı. F.A. adlı kişinin yaptığı paylaşımın altına “Bu uyuşturucu satıcısını Karacasu’da barındırmayın. Genç ve çocuklarınızı zehirleyen İ.O.’yu jandarmaya ihbar edin. Bu bir vatandaşlık görevidir” şeklinde yorum yaptığı video paylaşımları, paylaşımı yapan F.A. adlı kişiyle birlikte uyuşturucu tacirlerini ele verdi.

SOSYAL MEDYAYA DÜŞEN GÖRÜNTÜLER SAVCILIĞI HAREKETE GEÇİRDİ
Sosyal medyada yankı uyandıran paylaşımlar üzerine savcılık harekete geçti. Savcılığın talimatıyla harekete geçen jandarma ekipleri, iki aydır peşinde oldukları videoda kimliği açıkça belli olan İ.O.’ ve ardından diğer zanlıların adreslerine operasyon düzenleyerek aralarında zabıta müdürünün de olduğu 5 kişi gözaltına alınıp çıkarıldıkları mahkemede tutuklanmıştı.

a-005.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.