Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Özge Çümlek'in haberine göre; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Aydın Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Tarık Akın, törene yönelik eleştiride bulundu.

Zafer Partili Akindan Aydindaki 23 Nisan Torenine Elestiri Akin Milli Bayramlarin Unutturulmaya Calisildigini Savundu 562143 55C3Ab944Edc161784Ab644D46Cc7E4D

“ÇOCUKLARA KONUŞMA HAKKI BİLE TANINMADI”

Zafer Partili Akın, “Diğer illeri bilmem ama Aydın'da gerçekleştirilen 23 Nisan protokolü 1 dakika Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait çelenk koyma, 1 dakika saygı duruşu, 1 dakika İstiklal Marşı okunarak bitirildi. Ne Aziz Atatürk’ü anma programı ne günün anlam ve önemini ifade eden açıklama ne de geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza bir dakikalık bir konuşma hakkı bile tanınmadan Sayın Vali'nin 3 dakikalık program bitiminde tören alanına gelişiyle sonlandırıldı” diye konuştu.

Zafer Partili Akindan Aydindaki 23 Nisan Torenine Elestiri Akin Milli Bayramlarin Unutturulmaya Calisildigini Savundu 562143 D96C7Ff3Ca53B6461176Bb572Eb9934A

“TÜRK GENÇLİĞİ’NE UNUTTURULMAYA ÇALIŞILIYOR”

Akın, “İçeriğinde Atatürk olan tüm milli  değerlerimizi barındıran tüm bayramlarımız sıradanlaştırılmaya, Türk gençliğine yavaş yavaş unutturulmaya çalışılıyor” dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi