Zehir taciri tutuklandı

Zehir taciri tutuklandı
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde polis ekipleri tarafından uyuşturucu satışı yapıldığı belirlenen eve baskın düzenlendi. Baskında uyuşturucu madde ele geçirilirken 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği, uyuşturucuyla mücadelesine devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen operasyonlarda ekipler, çok sayıda kişiyi yakaladı.

UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
Fiziki takip sonucunda 4 şüpheli şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı. H.K., H.D. ve G.K'nin üst aramalarını yapan ekipler, 2.84 gr metamfetamin ile 2.35 gr esrar maddesi buldu. B.E.P. isimli şahsın hırsızlık ve hakaret suçlarından aramasının bulunduğu belirlendi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Ekipler operasyonun devamında bir ikamete baskın düzenledi. Z.E. ve S.A. isimli şahıslar baskında yakalandı. Z.E.'nin 4 suçtan arandığı ve 7 yıl 33 ay 15 gün hapis cezasının bulunduğu öğrenildi. İkamette yapılan aramalarda hassas terazi, esrar öğütücü değirmen ve metamfetamin maddesi bulundu. Öte yandan yakalanan tüm şahıslar hakkında yasal işlem yapılırken, Z.E. tutuklandı.

aw180186-01.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.