Zeki İnal bir kez daha başkan oldu

Zeki İnal bir kez daha başkan oldu
ABONE OL
Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, 5. Olağan Genel Kurulu yapılan 128 konutlu TOKİ’nin yeni başkanı seçildi.

(GÜLAY ÖZTEKİN) Belediye Başkanlığı’ndan sonra TOKİ site başkanı olan İnal, kendisini başkan seçen site sakinlerine teşekkür etti. 
Karacasu’da 2009 yılında yapımı tamamlanan 64’ü 2+1, 64’ü 3+1 olmak üzere 8 bloktan oluşan toplam 128 konutlu Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 5. Genel Kurulu’nu yaptı. Belediye Düğün Salonunda yapılan Genel Kurul’un Divan Başkanlığını Mehmet Dobur yaptı. Asil ve yedek 75 üyenin katılımı ile gerçekleşen Genel Kurul’da önce her bloktan bir yönetici ve denetçi olmak üzere 16 kişi seçildi. Blok yöneticileri ve denetçileri arasında yapılan seçimde başkan olmak için Belediye Başkanı Zeki İnal ile birlikte 11 aday yarıştı.

EN ÇOK OYU İNAL ALDI
FG-4 Blok sakinlerinden olan Başkan Zeki İnal, 16 yöneticiden 11’nin oylarını alarak sitenin yeni başkanı seçildi. Neşe Onbeşoğlu 6 oyla başkan yardımcılığına, Ramazan Duman ise 4 oyla Muhasip üyeliğe getirilirken, Denetim Kurulu üyeliklerine ise Ahmet Küçükkonuklar, Ayhan Yılmaz ve Tuncel Ekşi seçildi.  

SİTE SAKİNLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
TOKİ’nin 2 dönemdir başkanlığını yapan Seyhan Altınöz’den başkanlığı devralan Başkan İnal, belediye başkanlı görevinden sonra TOKİ’ye de başkan seçilerek Karacasu’da çifte başkan unvanını aldı. TOKİ sakinlerine kendisini güvenip başkan seçtikleri için teşekkürlerini ileten Başkan İnal, “Bana duyduğunuz bu güvene layık olmaya çalışarak en iyi şekilde hizmet vereceğimden şüpheniz olmasın” diyerek hayırlı olmasını diledi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.