Zeybek’e hayırlı olsun ziyareti 

Zeybek’e hayırlı olsun ziyareti 
ABONE OL
AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, Söke’deki oda başkanları ile birlikte ilçeye yeni atanan Kaymakam Soner Zeybek’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

TÜRKER KOCAKAHYA- Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Söke’ye atanan Kaymakam Soner Zeybek’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Zeybek’i Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan ve Söke’deki Oda başkanları makamında ziyaret etti. Görüşmede esnafın yaşadığı sorunlar dile getirilirken pandemi sürecinde sorunların artması ve maddi olarak altından kalkılayamaycak hale gelineceği endişesi dile getirildi. Ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Başkan Çetindoğan, “Sayın Kaymakamımız Soner beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Her yerde olduğu gibi Sökeli esnafımızın da yaşadığı zorluklar ve pandemi sürecini atlatma çabalarından kendisine bahsettik. Sayın Kaymakamımız esnaf bir babadan yetişme, kendileri yaşanılan zorlukların, verilen mücadelelerin birebir şahidi olduğunu ve Sökeli esnaflarımız için elinden geleni her zaman yapacağını iletti” dedi. 

Koordineli çalışma vurgusu yapan Çetindoğan, “Bundan sonraki süreçte her daim birlikte koordineli bir şekilde çalışma yürütüp sorunları en alt seviyeye indirebileceğimize inanıyoruz. Kendilerine tekrardan yeni görev yerinde başarılar diliyor misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Kaymakamımız ve Söke halkı için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.