Zirveye ortak oldu

Zirveye  ortak oldu
ABONE OL
Nazilli Belediyespor galibiyete ulaştı

Nazilli Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Batman Petrolspor’u Yasin Dülger’in golüyle 1-0 yenerek galibiyete ulaştı. Lider Hekimoğlu Trabzon’un evinde puan kaybetmesi sonrasında Naz-Naz, rakibiyle puanını eşitledi.

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin 30’uncu haftasında deplasmanda Batman Petrolspor’a konuk oldu. Batman Yeni Şehir Stadı’nın ev sahipliği yaptığı mücadeleyi Naz-Naz, tek golle kazanarak yoluna kayıpsız devam etti. Nazilli’yi galibiyete taşıyan golü 52’nci dakikada Yasin Dülger kaydetti. Geçen hafta evinde Hekimoğlu Trabzon ile berabere kalarak önemli bir puan kaybı yaşayan Naz-Naz, Batman’daki maça galibiyet için çıktı. İki takımın da ilk yarıda ataklardan faydalanamadığı mücadelede devre arasına 0-0’lık skorla gidildi. İkinci yarıda ise rakip alanda etkili olan Naz-Naz aradığı golü 52’de buldu. Yasin Dülger attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Başka gol olmayan mücadele sonucu Nazilli ekibi puanını 57’ye çıkardı. Batman ekibi ise 35 puanda kaldı. İki takım arasında ilk yarıda Nazilli oynanan mücadele 2-2 sona ermiş ve takımlar 1’er puan almıştı.

PUANLAR EŞİTLENDİ

Nazilli ekibi deplasmanda 3 puan alırken, 2 puan geriden takip ettiği lig lideri Hekimoğlu Trabzon ise sahasında Artvin Hopaspor ile golsüz berabere kalarak puan kaybetti. Bu sonuçlarla iki takımın puanı da 57’de eşitlendi. İkili averajda eşitlik bulunan iki takımdan Trabzon ekibi, genel averajla liderliğini sürdürürken Nazilli de zirveye ortak oldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.