Zor şartlarda mücadeleyi bırakmıyor 

Zor şartlarda mücadeleyi bırakmıyor 
ABONE OL
Sezon başından bu yana bir çok zorluklarla savaşan ve son olarak Teknik Direktör Bülent Güllü’nün takımdan ayrıldığı Aydınspor 1923, tüm bunlara rağmen BAL’a tutunmak için mücadelesini veriyor. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup takımlarından Aydınspor 1923, ligde kalma yolunda büyük öneme sahip olan karşılaşmada Didim Belediyespor’a konuk oldu. Ligdeki il sıralamasında ilk iki sıra içinde yer almak isteyen iki takımı karşılaştıran mücadeleyi Efe tek golle kazandı. Genç oyuncu Yavuz Artan’ın son dakikada attığı gol, takımın ligdeki kaderini belirlemek adına büyük öneme sahip oldu. Bu sezon düştüğü BAL’da önemli sorunlarla boğuşan, maddi anlamda sorunlar yaşayan, ceza ve sakatlık nedeniyle önemli oyuncularından faydalanamayan Efe’de son olarak Teknik Direktör Bülent Güllü ile yollar ayrılmıştı. 

HER ŞEY BAL’A TUTUNMAK İÇİN
Son haftalarda yaşanan puan kayıplarıyla zor günler geçiren Siyah-Beyazlılar, Didim’de kazanarak kötü gidişe dur dedi. Efe aynı zamanda ligde kalan 4 maç öncesi il içinde 2’nci sıraya yerleşirken en yakın rakibi ile de puan farkını 3’e çıkardı. Aydınspor 1923 hedefini sezon sonuna kadar buradaki yerini koruyup, yeni sezon öncesi play-out maçını kazanarak ligde kalmak olarak belirledi.       


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.