Zorunda kalmadıkça evlerinizden çıkmayan

Zorunda kalmadıkça evlerinizden çıkmayan
ABONE OL
AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, hemşerilerine seslenerek zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmamaları konusunda çağrıda bulundu.

AYŞE AKTAŞ - Tüm dünyayı ve ülkemizi saran korona virüsünden dolayı alınan bir dizi önlemler devam ediyor. Çin’de ortaya çıkarak hızla yayılan koronavirüsü hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, ”Mecbur kalmadıkça evlerimizden dışarı çıkmayalım” çağrısı yaptı.
AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları ve AK Parti Nazilli İlçe Gençlik Kollarının  65 yaş üstü vatandaşlar için yardım ekibi kurduğunu söyleyen Abak,” 65 yaş üstünün sokağa çıkma yasağının gelmesinin ardından genel merkezimizin doğrultusunda Aydın İl Gençlik Kolları ve Nazilli Gençlik Kolları olarak ekip kurduk. Çevremizdeki 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara erzak yardımları için hazırız ve bunu sosyal medya yoluyla da duyurduk.  Elimizden geldiğince komşularımızın ve çevremizdeki vatandaşların ihtiyaçlarıyla ilgileniyoruz. Bu bağlamda zaten Nazilli Kaymakamlığı ve Nazilli Belediyesi vefa hattı kurdu. Polis ve jandarmanın çalışmaları sürüyor. Bizde parti olarak destek olmaya devam ediyoruz. İşletmesi olan vatandaşlarımızın Allah yardımcısı olsun işin ucu sağlık olunca bu tedbirler alınmak zorunda. Ciddi anlamda sıkıntılı bir dönemdeyiz. Yönetim toplantılarımız iptal ettik, önce sağlık diyoruz” dedi.

Tüm Nazilli vatandaşlarına seslenen Abak, "Devletimizin ilgili birimlerinden gelen tedbir çağrılarına uyalım. Allah’ın izniyle bu hastalıktan el birliği ile kurtulacağız. Zorunlu kalmadıkça evlerimizden çıkmayalım illa 65 yaş veya kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın değil tüm vatandaşlarımızın gerekmedikçe evlerinden  çıkmasınlar. İnşallah en kısa zamanda alınan tedbirlerle birlikte bu musibeti ülke olarak atlatırız ”diye konuştu. 
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.