Başkan Özel'den mali durum açıklaması

Başkan Özel'den mali durum açıklaması
Bozdoğan Belediye Başkanı Galip Özel, mayıs ayı meclis toplantısında belediyenin mali durumuna ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Belediye kasasının boş olduğunu söyleyen Başkan Özel, seçim çalışmalarının da belediye bütçesinden yapıldığını dile getirdi.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Egemen Gülmüş'ün haberine göre, Bozdoğan Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı M. Galip Özel başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda, ele alınan gündem maddeleri oy çokluğuyla kabul edildi.

baskan-ozel-bozdogan-belediyesinin-mali-durumunu-acikladi-secim-calismasi-belediye-butcesinden-yapilmis-internet-gazete-466853-29a7ea1be8a6d8c5546caffd1f8bf13b.jpeg

“SEÇİM ÇALIŞMASI BELEDİYE BÜTÇESİNDEN”

Önceki AK Parti’li yönetimin bir yıl içerisinde harcanacak bütçeyi seçim zamanında üç ay içerisinde kullandığını belirten Başkan Özel, “Seçim çalışması için yapılan harcamalar belediye bütçesinden karşılanmış, hala bunları tespit ediyoruz. Belediye şirketleri doğru yönetilmemiş, şirket yetkililerinin sorumsuzca davranışları olmuş. Örneğin, taş fabrikamız varken dışarıdan taş alınmış. Taş gönderilmiş ama incelediğimizde taşın nereye gittiği, kime gittiği kaç metrekare gittiği belli değil. Seçim döneminde biz bunları biliyorduk, bu bilgiler bize geliyordu meydanlarda çok kez haykırdık, ‘Yapmayın etmeyin bu para Bozdoğanlının parası 33 bin vatandaşın hakkına girmeyin’ dedik. Seçim dönemindeki yaptırdıkları işlerinin hiç birinin ödemesini yapmamışlar. Kasa boş, ancak Bozdoğan halkının içi rahat olsun. Bu işin üstesinden geleceğiz” ifadelerini kullandı.

“BORÇ NE KADAR BİLMİYORUZ”

Başkan Özel’in konuşmasının ardından söz isteyen AK Parti Bozdoğan Meclis Üyesi Nazif Türköz, “Her seçim sonrası böyle şeyler yaşanır. Biz her zaman birbirimizin yüzüne bakacağız. Bakılsın her şey doğrusu neyse o yapılsın, benim varsa benim de bakılsın. Biz AK Parti Grubu olarak borcun ne kadar olduğunu bilmiyoruz” şeklinde konuştu.

baskan-ozel-bozdogan-belediyesinin-mali-durumunu-acikladi-secim-calismasi-belediye-butcesinden-yapilmis-internet-gazete-466853-ebfb391fd39e03c0de6aabf777fb980e.jpeg

MALİ TABLO PAYLAŞILACAK

Mali durum raporlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Özel, “33 bin Bozdoğanlının hakkını yemem de yedirtmem de. Önümüzdeki günlerde belediyenin mali tablosunu sizlerle paylaşacağım ve tüm halkımız gerçekleri öğrenecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.