Hulusi Ünal, EFEBEL Müdürü oldu

Hulusi Ünal, EFEBEL Müdürü oldu
 Muhabir
Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in talimatıyla EFEBEL Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü görevine Hulusi Ünal getirildi.

31 Mart’taki yerel seçimlerde siyaseten yeni bir isim olmasına rağmen titiz bir seçim çalışmasıyla vatandaşın teveccühünü kazanan CHP’li Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, hız kesmeden beraber görev yapacağı ekip arkadaşlarını seçmeye devam ediyor. Meclis üyelerinden Barış Altıntaş’ı, bürokratlardan da İbrahim Metin Başar ve Muttalip Özsemerci’yi belediye başkan yardımcısı olarak atayan Yetişkin, belediye müdürlerinin ardından belediye iştirakı olan EFEBEL Anonim Şirketi’nde değişiklik yaptı. Başkan Yetişkin’in talimatıyla EFEBEL Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü görevine, mali müşavir, bağımsız denetçi ve maliyet muhasebesi uzmanı Hulusi Ünal getirildi. 53 yaşındaki evli ve bir çocuk babası olan Ünal, bugün itibariyle görevine başladı.

whatsapp-image-2024-04-24-at-16-30-18.jpeg

HULUSİ ÜNAL KİMDİR?
1971 yılında Aydın Dalama’da dünyaya gelen Hulusi Ünal, ilk ve ortaokul eğitimini Dalama’da aldı. Eğitim hayatına Aydın Lisesi’nde devam eden Ünal, Celal Bayar Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra yüksek lisansını, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalı Muhasebe-Finans Bölümü’nde tamamladı. Serbest muhasebeci ve mali müşavir ile bağımsız denetçi belgesi aldı. Uzmanlık alanları maliyet muhasebesi, finansal muhasebe, muhasebe standartları, denetim, finansal analiz, yönetim muhasebesi, vergi mevzuatı uygulamaları. Tariş Zeytinyağı Birliği’nde muhasebe ve maliyet sistemlerini kurdu ve aynı zamanda Tariş Zeytinyağı Birliği ve Vestel Beyaz Eşya A.Ş ’de yönetici pozisyonlarında görev aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Aydın ve İzmir SMMM odalarında 2003 yılından bugüne kadar, serbest muhasebeci mali müşavirlik staja başlama ve yeterlilik kurslarında maliyet muhasebesi, finansal muhasebe, finansal analiz, muhasebe standartları derslerinde, eğitim sorumlusu olarak görev yaptı. Bölgede pek çok mali müşavirin yetişmesinde katkıları oldu. Firmalarda muhasebe, maliyet muhasebesi, yönetim muhasebesi ve bütçe uygulamaları konularında yönetim danışmanı olarak sistem kurulumlarını yaparak, uygulama süreçlerini yönetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.