Karakaş; “Milletimizin gür sesi olmayı sürdüreceğiz”

Karakaş; “Milletimizin gür sesi olmayı sürdüreceğiz”
 Muhabir
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun devir teslim törenine katılan İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, milletin gür sesi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Murat Tan'ın haberine göre, İYİ Parti’nin olağanüstü kurultayında genel başkan seçilen İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener’den koltuğu devraldı. Devir teslim töreninde hazır bulunan İYİ Parti Aydın Milletvekili Karakaş, Dervişoğlu’nu tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

karakas-milletimizin-gur-sesi-olmayi-surdurecegiz-aydin-adayligini-garantilemek-icin-safini-netlestirdi-466728-4dd620fb51c6d287a3d6859824da3678.jpg

“YILMADAN DEVAM EDECEĞİZ”

Kurultay öncesinde Akşener’in yeniden genel başkan seçilmesini çok isteyen ancak bu isteği mümkün olmayınca Dervişoğlu’nu destekleme kararı aldığı öne sürülen Karakaş, devir teslim törenine ilişkin yaptığı açıklamada, “Milletimize hizmet yolculuğunda bugün (çarşamba) Kurucu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bayrağı Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’na devretti. İYİ Parti ailesi olarak; bayrağı daha da ileriye taşımak için her gün bir önceki günden daha fazla çalışacak; milletimizin gür sesi olmaya aynı inanç ve kararlılıkla yılmadan devam edeceğiz” dedi.

karakas-milletimizin-gur-sesi-olmayi-surdurecegiz-aydin-adayligini-garantilemek-icin-safini-netlestirdi-466728-632e4cc198708ed310bc063140a1a8df.jpg

Karakaş devir teslim töreninin ardından Genel Başkan Dervişoğlu, Genel İdare Kurulu üyeleri ve milletvekilleriyle birlikte Anıtkabir’e gerçekleştiren ziyarete de katıldı.

karakas-milletimizin-gur-sesi-olmayi-surdurecegiz-aydin-adayligini-garantilemek-icin-safini-netlestirdi-466728-d3824e0e6ac884049344db53ec156129.jpg

Kurultaydan önce rengini tam olarak belli etmeyen Karakaş’ın Dervişoğlu’ndan yana safını netleştirmesi, Aydın’dan bir sonraki genel seçimlerde de yeniden tepeden aday gösterilebilmek için kulis çalışmalarına erken başladığı yorumlarına da neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.