Kayıp kızlar her yerde aranıyor

Kayıp kızlar her yerde aranıyor
Ortalıktan kaybolan 14 ve 15 yaşlarındaki 2 kız çocuğundan haber alınamazken, aileleri büyük endişe yaşıyor. Emniyet güçleri tarafından kızların bulunması için arama çalışmaları sürdürülüyor.

Alınan bilgiye göre, Denizli'de yetiştirme yurdunda kalan 14 yaşındaki Neşe Nur Kaçmaz, yaklaşık 1,5 ay önce okula gitmek için servise bindi. Okul önünde servisten inen Kaçmaz, okula girmeyerek uzaklaştı. Yurda da dönmeyen kızın ailesi, polise kayıp ihbarında bulundu. Anne Zübeyde Kaçmaz, uzun süredir arama çalışmalarından bir sonuç alamadıklarını kaydetti. Anne Kaçmaz, kızlarını görenlerin polise ya da 05356386330 numaralı telefona bilgi vermelerini istedi.

aw189109-01.jpg

AİLESİYLE TARTIŞIP EVDEN KAÇTI!
Öte yandan Merkezefendi ilçesine bağlı Muratdede Mahallesi'nde ikamet eden 15 yaşındaki Aslı Timur, 3 gün önce akşam 22.00 sıralarında sosyal medyaya çok girmesi nedeniyle ailesiyle tartıştı. Timur, tartışmanın ardından koşarak evden ayrıldı. Timur'un bir daha eve dönmemesi üzerine ailesi tarafından polise kayıp ihbarında bulunuldu. 3 günden bu yana kendisinden haber alınamayan kızın bulunması için arama çalışmaları sürdürülüyor. Ailesi, kızlarını görenlerin polise ya da 05459636579 numaralı telefona bilgi vermelerini bekliyor.

aw189118-01.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum